Stiri Cupa României Masculin

Energia Collazen Târgu Jiu a transferat un nou baschetbalist străin

Paul Olar

Paul Olar
28.06.2016

Energia Collazen Târgu Jiu a realizat un nou transfer. Gruparea din județul Gorj a anunțat achiziția lui Sean Sheldon, un pivot american, în vârstă de 23 de ani.

Sportivul măsoară 2.06 m și este proaspăt absolvent al colegiului William & Mary. Sheldon a disputat 31 de partide în precedentul sezon de NCAA, remarcându-se cu medii de 8.5 puncte, 4.8 recuperări, 1.7 pase decisive și 0.5 capace.

Sean devine al treilea baschetbalist străin din lotul Energiei. Ceilalți sunt Nemanja Petrovic și Joe Howell. De notat faptul că Energia va activa în eșalonul secund și își propune promovarea în Liga Națională de baschet.

wmsportsblog.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Straini
    Din ce stiu regulamentul nu s-a schimbat. Au voie doar 2 straini in lotul de 12. Ori sunt in probe ori se face risipa . Mai importanti sunt jucatorii romani atat cei cu experienta cat si cei 6 juniori care trebuie sa fie in lot

    cu 7 ani în urmă (28.06.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!