Stiri Cupa României Masculin

Energia învinge Mediașul și obține calificarea în optimile Cupei

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
28.09.2013

Energia Rovinari a dispus de Gaz Metan Mediaș, 102-89 (24-23, 24-17, 20-26, 34-23), și s-a calificat în optimile Cupei României.

Elevii lui Marcel Țenter au început în forță confruntarea, conducând cu 15-7 după 5 minute. Gazdele revin însă și, după un parțial de 11-1 în ultime 2 minute ale primei secvențe, întorc scorul la 24-23. În sfertul 2 Energia conduce jocul și se distanțează la 13 puncte însă Gazul reduce diferența la 8 puncte după 20 de minute, 48-40.

A doua repriză începe mai bine pentru Mediaș, care reușește să conducă cu 3 minute înainte de ultima pauză. Energia intră totuși în sfertul decisiv în avantaj, 68-66. Acesta demarează cu un parțial de 6-0 în favoarea gazdelor. Gaz Metan încearcă să revină din nou însă finalul îi aparține trupei antrenate de Florin Nini, care se impune cu 102-89.

Louis Darby a terminat meciul cu 22 de puncte și 7 recuperări pentru Energia. Giordan Watson a contribuit cu 20 de puncte, în timp ce de la medieșenii s-au remarcat Jake Koch, cu 17 puncte și 8 recuperări, și Georgios Tsiaras, cu 15 puncte și 15 recuperări

3 comentarii la aceasta stire:
  • CS Municipal Mediaș bbfreak :

    48-40
    cataline stai prost cu matematica?

    cu 10 ani în urmă (28.09.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Frumos...
    Un meci frumos si echilibrat,victorie meritata, diferenta de scor un pic prea mare fata de desfasurarea jocului.Energia a inceput sa lege jocul, se simte, nu mai suntem ca anii trecuti cand bateam mingea 15-20 secunde, dupa care ,,ia-o Darby si rezolv-o''...Mai este mult de lucru, dar semnele sunt bune si banca pare a fi mult mai OK ca in trecut.Respect pentru Medias, dar din pacate joaca numai pozitiile 1-2-3,se marcheaza bine de 3p dar sub panou nu prea conteaza...

    cu 10 ani în urmă (28.09.2013)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru:

      energia
      Asa cum ma asteptam Energia se anunta una din echipele puternice anul acesta..felicitari pentru victorie si calificare.
      Echipa este mult mai buna ca anul trecut si cum ai mentionat si banca este ok insa s-a folosit o rotatie scurta de 6 oameni, Sarma vreo 5 minute, noul pivot sub un minut...bineinteles scopul scuza mijloacele dar sunt curios care o sa fie abordarea antrenorului.

      cu 10 ani în urmă (29.09.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!