Stiri Cupa României Masculin

Energia Rovinari pleacă ca favorită în returul cu Gaz Metan

Gabriel Pănoiu

Gabriel Pănoiu
27.09.2013

Energia Rovinari şi Gaz Metan Mediaş dau piept în returul primei faze a Cupei României sâmbătă, 28 septembrie, de la ora 19:00, în Sala Sporturilor din Tîrgu-Jiu.

În tur, mai exact luni (23.09), la Mediaş, gazdele s-au impus la limită, scor 85-84. În meciul de la Mediaş, gorjenii au făcut faţă echipei adverse pe tot parcursul celor 40 de minute, chiar dacă băieţii lui Marcel Ţenter s-au desprins uneori şi la mai mult de 10 puncte, dar Djapa&Co. au reuşit să întoarcă de fiecare dată rezultatul. Astfel, că după partida bună  reuşită în tur, echipa pregătită de Florin Nini pleacă ca favorită în returul de la Tîrgu-Jiu, având în vedere că aceştia vor beneficia şi de aportul fanilor, un mare plus pentru Energia pe teren propriu. De notat este că sunt şanse mari ca Will Reinke să debuteze şi el în acest meci, acesta putând evolua cu paşaportul până ce cartea verde a americanului va sosi la Tîrgu-Jiu.

Ora și data de disputare a confruntării au rămas cele inițiale. Așadar, Energia Rovinari va întâlni pe Gaz Metan Mediaș sâmbătă, 27.09, cu începere de ora 19.00, ci nu duminică, de la ora 20:30, aşa cum ar fi dorit conducerea echipei din Mediaş.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!