Stiri Cupa României Masculin

Energia Rovinari, prima echipă calificată la Final4

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
16.12.2013

Energia Rovinari a învins fără probleme pe Farul Constanța, 118-48, în returul serier din sferturile de finală ale Cupei României. Gorjenii s-au impus în toate trei jocurile cu Farul, meciul de sâmbătă contând pentru etapa a 12-a din LNBM, iar cele de duminică și de azi pentru CR.

Astfel, formația din Tg. Jiu a obținut prima calificare din istorie la turneul final al Cupei.

Constănțenii nu au reușit să opună rezistență în confruntarea de astăzi, fiecare sfert fiind adjudecat de Energia: 28-11, 31-17, 31-15 și 28-6.

Dalibor Djapa a fost cel mai bun marcator al partidei, cu 20 de puncte. Ermin Jazvin a adăugat 18 puncte, iar Adrian Roșu și Alexandru Gliga au contribuit cu 17, respectiv 15 puncte.

De la Farul s-au remarcat Adrian Trandafir, aproape de double-double după 9 puncte și 10 recuperări, și Cezar Stănescu, cu 12 puncte.

În celelalte două meciuri din aceste zile, Energia s-a impus cu 98-62, respectiv 110-69.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Energia Târgu Jiu duddy :

    eroare
    Nu este prima calificare din istorie in Final4. In primul sezon de LNBM , Energia chiar a fost gazda Final4 cu Asesoft , Brasov si Otopeni.

    cu 10 ani în urmă (17.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!