Stiri Cupa României Masculin

Eric Thompson, entorsă după un contact cu Dee Bost. Video

Eric Thompson, entorsă după un contact cu Dee Bost. Video

CSO Voluntari a început foarte bine partida amicală cu Galatasaray Istanbul, însă bucuria trupei conduse de Sasha Ocokoljic a fost umbrită de două accidentări suferite în sfertul secund.

Mai întâi, la scorul de 29-20 pentru ilfoveni, Eric Thompson l-a întâlnit la inel pe Dee Bost. Americanul a aterizat ciudat și a călcat strâmb, fiind ajutat de colegi să iasă de pe parchet. Din primele informații se pare că ar fi suferit o entorsă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

Și Sarunas Vasiliauskas a avut un contact dur cu blocajul pus de un adversar, la scorul de 31-30 pentru ilfoveni și a acuzat dureri musculare. Din fericire, lituanianul a revenit în repriza secundă a partidei, care poate fi urmărită integral aici.

Revenim la finalul meciului cu o cronică detaliată a partidei.

*foto: captură youtube/Galatasaray

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!