Stiri Cupa României Masculin

Erick Neal: „Când joci cu asemenea echipe, totul ține de mentalitate”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
15.09.2023

Erick Neal: „Când joci cu asemenea echipe, totul ține de mentalitate”

CSM Oradea a pornit cu stângul în noua stagiune, cedând în fața rivalei U-BT Cluj-Napoca la 20 de puncte în meciul de debut al primului tur din Cupa României. În fața publicului orădean, Leii Roșii au cedat cu 87-67 împotriva adversarei din finala LNBM din sezonul trecut.

Erick Neal a fost principalul marcator al vicecampionilor, totalizând 23 de puncte. La acestea, el a mai adăugat 23 de puncte, 2 recuperări și 2 pase decisive. Iată ce a avut de spus americanul despre acest joc:

„Înfrângerea e pe umerii noștri. Trebuie să jucăm mai bine, să fim mai agresivi. Ei au ieșit foarte agresivi. Va trebui să ne apărăm mai bine. Au avut foarte multe recuperări ofensive, puncte la a doua șansă și cred că acolo ne-au bătut. Au luat meciul personal. Asta trebuie să facem și noi mereu. Am comis multe turnover-uri. Prea multe greșeli. Trebuie să ne concentrăm mai mult și să fim mai buni de acum în acolo. Totul a fost mental. Nu a fost un meci neapărat așa greu, ci mai mult fizic. Când joci cu asemenea echipe, totul ține de mentalitate. E nevoie să gândim pozitiv și când faci asta totul merge bine”, a spus conducătorul de joc al bihorenilor.

CSM Oradea va juca din nou în fața publicului bihorean duminică, 17 septembrie, de la ora 19:00, împotriva lui Dinamo București.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • Jess :

    Discurs bun Neal
    Fata de achim, cred ca motivatia in vestiar o aduce Neal cand are si el chef, lucru grav pt o echipa cu pretentii

    cu 7 luni în urmă (15.09.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!