Stiri Cupa României Masculin

Erick Neal, mesaj după despărțirea de CSM Oradea: „Este un moment dulce-amărui”

Erick Neal, mesaj după despărțirea de CSM Oradea: „Este un moment dulce-amărui”

În cursul zilei de miercuri, 28 februarie, cu o zi înainte de încheierea perioadei de transferuri, CSM CSU Oradea a anunțat despărțirea de Erick Neal, unul dintre cei mai importanți baschetbaliști ai echipei.

Câteva ore mai târziu, fostul fundaș al roș-albaștrilor a postat un mesaj pe pagina sa de Instagram prin care le-a mulțumit coechipierilor, fanilor și staff-ului tehnic. Iată ce a spus Neal:

„Vreau să mulțumesc staff-ului tehnic și întregii organizații pentru că mi-au permis să experimentez lucrurile pe care le-am trăit aici, la CSM. Este un moment dulce-amărui pentru mine. Pentru jucători: vreau să vă mulțumesc pentru că ați ieșit pe teren și ați luptat împreună cu mine în fiecare seară și vă urez mult succes în restul sezonului. Pentru fani: ați făcut ca acest loc să devină acasă pentru mine și din acest motiv Oradea va avea mereu un loc în inima mea.

Până data viitoare.

Erick Neal”

În această stagiune, Neal a avut medii de 14.7 puncte, 7.5 pase decisive, 3.6 recuperări și 1.5 intercepții.

*foto: fiba.basketball

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Let's make CoAch sweet again!
    Dulce ca mierea e Papa CoAch, atunci cînd Erick cîștigă meciul, dar amar ca pelinul e H'Akeem the Dream, atunci cînd Erick pierde partida! It's sweet to be the most famous CoAch, and it's bitter to deal with Neal...

    cu 2 luni în urmă (28.02.2024) Raspunde
  • CSM CSU Oradea Sean Barnette :

    Au gasit hiba
    Presupun ca nu l-au putut gestiona, in special Achim, si l-au scos tap ispasitor. Personal, cred ca e pierdere pentru Oradea. E unul din cei mai conducatori de joc pe care i-am avut. Sa vedem acum, daca fara Neal, Achim va reusi sa faca o reala echipa. Atmosfera nu pare una sanatoasa in ultima perioada. Este evidenta ca ceva se intampla, sau nu se intampla in vestiar.
    Totusi, ce au de gand sa faca cu ceilalti jucator ce nu mai livreaza mare lucru : Richard, Gotcher, Arledge, Gheorghe?

    cu 2 luni în urmă (28.02.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!