Stiri Cupa României Masculin

Erik Copes, MVP-ul primei etape din LNBM

Erik Copes, MVP-ul primei etape din LNBM

Rapid București a început sezonul competițional 2021/2022 din Liga Națională de Baschet Masculin cu o victorie pe teren propriu în fața lui CSM Focșani, scor 84-77.

Victoria giuleștenilor s-a conturat în ultimul sfert, când au reușit un parțial de 26-7. Erik Copes a avut o prestație senzațională pe parcursul acestui jos și a fost desemnat MVP al primei etapa din Liga Națională de Baschet Masculin, de către site-ul nostru.

Copes a fost titular la poziția 5 și a evoluat aproape 38 de minute în primul meci de campionat. El a strâns 30 de puncte, 19 recuperări, o pasă decisivă, 3 turnovers și un capac. Punctele pivotului giuleștean au venit după 15/21 de la 2 puncte. În urma acestei prestații, Erik Copes a înregistrat un indice al eficienței de 42 de unități și 4 la capitolul „+/-”.

Erik Copes se află la prima experiență în România. În cariera profesionistă, baschetbalistul în vârstă de 28 de ani a mai jucat în Canada, Paraguay, Albania și Georgia.

foto: Rapid București Baschet Masculin

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!