Stiri Cupa României Masculin

Eugen Ilie: „Un meci controlat de noi de la început până la sfârșit”

Eugen Ilie: „Un meci controlat de noi de la început până la sfârșit”

SCM Craiova a trecut de SCM Timișoara cu scorul de 72-54 într-un meci disputat în Arena Antonio Alexe. 

După partidă, Eugen Ilie a vorbit despre victoria obținută de olteni: 

Meci controlat de noi de la început până la sfârșit și asta datorită faptului că am intrat în meci motivați și am ținut ritmul și intensitatea 40 de minute, ceea ce nu s-a întâmplat până acum. Mai ales în sfertul 4, când am fost mai lucizi și mai pregătiți fizic.

Intensitatea de astăzi a fost ceva incredibil. Aici vrem să ajungem, pentru asta muncim,  s-a văzut rezultatul eforturilor noastre...

Astăzi, 21 ianuarie, de la ora 19:00, SCM Craiova va da piept cu ultima campioană a României, CSM Oradea. Referitor la această partidă, secundul echipei din Bănie a declarat: 

Îmi doresc să avem același spirit și aceeași dăruire în joc și de acolo vedem mai departe. Oradea este o echipă extraordinar de bună. Meciul de campionat nu se compară cu cel din Cupă. Este cu totul altă rotație, cu totul alți jucători. 

În cadrul turneului de Cupa României, găzduit tot de Arena Antonio Alexe, SCM Craiova a învins CSM Oradea cu scorul de 76 la 74 la capătul unui meci foarte disputat. 

*foto: facebook Craiova Baschet Fans

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!