Stiri Cupa României Masculin

Evoluţie colectivă de excepţie pentru Energia în duelul cu CSU Atlassib Sibiu

Radu Bărăian

Radu Bărăian
06.01.2015

Victoria Energiei Târgu Jiu în faţa celor de la CSU Sibiu, scor 82-78, a fost una muncită, dar care putea fi mult mai clară, având în vedere faptul că înainte cu 2 minute de final aceştia aveau un ecart de 10 puncte. La această victorie a gazdelor din Gorj au contribuit 6 jucători. 

Mai exact, Antonis Constantinides a trimis în teren pe parcursul jocului 10 baschetbalişti, din care 7 au reuşit să îşi treacă numele pe lista marcatorilor, respectiv 6 dintre ei au jucat cel puţin 25 de minute şi au bifat pragul de minim 10 puncte puse pe tabela de marcaj. 

Titularii Giordan Watson, Porter Troupe, Tal Karpelesz, Nemanja Milosevic şi Andreas Glyniadakis, respectiv Louis Darby venit de pe banca, au fost principalii artizani ai Energiei în prima victorie din 2015. 

Watson - 38 minute, 24 puncte, 3 recuperări, 9 pase decisive, 3 intercepţii, 3 mingi pierdute, 28 la eficienţă

Troupe - 27 minute, 13 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive, 2 mingi pierdute, un capac, 11 la eficienţă

Karpelesz - 30 minute, 11 puncte, 5 recuperări, 3 pase decisive, 2 intercepţii, o minge pierdută, un capac, 13 la eficienţă

Milosevic - 26 minute, 11 puncte, 11 recuperări, o pasă decisivă, o intercepţie, 2 mingi pierdute, 2 capace, 19 la eficienţă

Glyniadakis - 35 minute, 11 puncte, 10 recuperări, 3 pase decisive, 2 mingi pierdute, 18 la eficienţă

Darby - 27 minute, 10 puncte, 3 recuperări, o pasă decisivă, 10 la eficienţă

Celelalte două puncte marcate de Energia în meciul de ieri seară au fost marcate de americanul Frankie Sullivan, jucător care a fost prezent pe parchet preţ de 4 minute. 

De remarcat este faptul că, din punct de vedere al eficienţei colective, formaţia din Târgu Jiu a terminat cu un indice de 102, faţă de 75 cu cât au încheiat sibienii. 

*Foto: csenergia.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • YMCA alin67 :

    eficienta
    Din pacate,diferenta mare de eficienta a fost anulata de eternul "prim solist" al operei de prost gust pusa in scena an de an de "organizatia" din Bulevardul Basarabia. Nu am intentia de a supara suporterii Sibiului,fiind convins ca "buruiana" nu a facut ceea ce a facut pentru a ajuta echipa lor ci,pur si simplu,dintr-o pofta "golaneasca" de a arata ca daca el vrea,poate,si nimeni nu-i va face nimic. Doar Fiba Europe a putut sa ia masuri impotriva lui,si le-a luat,blocandu-i accesul spre competitiile de anvergura.

    cu 9 ani în urmă (06.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!