Stiri Cupa României Masculin

Evoluţie solidă pentru Marcus Hatten şi în manşa secundă cu CSU Sibiu

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.10.2014

După prestaţia excepţională din partida tur cu CSU Atlassib Sibiu, Marcus Hatten a avut din nou un meci bun împotriva sibienilor, de această dată pe terenul formaţiei de pe Cibin. Din păcate pentru conducătorul de joc şi CSM-U Oradea, cei care s-au calficat în faza următoare a competiţiei au fost cei de la Sibiu. 

Hatten, din postura de titular, a jucat 32:14 minute în retur, iar până la final a acumulat 20 de puncte, 5 recuperări, 4 pase decisive şi 4 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficienţă de 18 unităţi. De asemenea, americanul a terminat cu procentaje de 57% (4/7) de la 2 puncte, respectiv 50% (4/8) de la 3 puncte. 

Totodată, este de menţionat că Daniel Dillon şi Radovan Markovic au avut de asemenea prestaţii foarte bune în acest meci retur cu echipa din Sibiu. Dillon a terminat duelul cu 16 puncte, 4 mingi recuperate, 2 assist-uri, o intercepţie, 4 mingi pierdute şi 16 la eficienţă, în timo ce Markovic a contabilizat 18 puncte, 3 recuperări, 2 pase, 4 posesii pierdute şi 12 în dreptul productivităţii. 

*Foto: Roby Boros Photography

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    TO
    Oare nu sunt cam multe 12 TO pt 3 jucatori importanti si foarte experimentati ? Pe Popa- Calota cine l-a aparat pt ca acesta a avut o evolutie determinanta pe faza ofensiva lucru care nu-l caracterizeaza.? Hai sa nu judecam totul doar prin prisma punctelor marcate...

    cu 9 ani în urmă (02.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!