Stiri Cupa României Masculin

EXCLUSIV.Bojan Radetic este noua achiziție a lui Gaz Metan Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.02.2014

Gaz Metan Mediaș și-a asigurat serviciile jucătorului sârb Bojan Radetic. Jucătorul  a evoluat ultima dată pentru OKK Belgrad, după ce sezonul l-a început alături de formația poloneză Slask Wroclaw. De-a lungul carierei sale, Radetic a bifat echipe importante din spațiul ex-iugoslav precum Steaua Roșie Belgrad sau Igokea Aleksandrovac.

Radetic este un jucător care evoluează în principal pe poziția 4. Cariera sa a fost una promițătoare însă o accidentare la genunchi pe când evolua la Steaua Roșie Belgrad l-a cam ținut pe loc. Radetic va fi înlocuitorul lui Giorgos Tsiaras cel puțin până când grecul va putea relua antrenamentele.

În 9 partide jucate pentru OKK Belgrad, Bojan Radetic a strâns medii de 9.6 puncte, 4.2 recuperări și 1.2 pase decisive. Extrema de forță s-a pregătit cu BCM U Pitești în pre-sezonul 2012-2013 dar nu a fost păstrat atunci în lot de piteșteni din considerente financiare.

Bojan Radetic va debuta cel mai probabil pentru noua sa echipă în deplasare de la Constanța cu Farul. La doar două zile distanță apoi, jucătorul sârb va da primul test important în România, la partida restantă pe care Gaz Metan o joacă la Ploiești în fața campioanei CSU Asesoft.

3 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    @Pitesti
    La Pitesti oficial nu a fost pastrat din considerente financiare, neoficial era cam slab, nu colabora deloc bine cu echipa, la turneul de la Pitesti contra Asesoft si o echipa lui Dragan Zekovic de pe atunci a fost total depasit.
    Oricum sa-i uram bun veniti sa ajute Gazul in EuroChallenge.

    cu 10 ani în urmă (02.02.2014) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    nici o legatura
    nici o legatura cu partea financiara, jucatorul era cam masiv, se misca greoi pe parchet si nimerea destul de rar cosul. l-am vazut personal la sala la un turneu de baschet si atunci toti spectatorii erau de parere ca nu e un jucator de pastrat in lot. dar, cine stie? poate intre timp a mai slabit putin, si-a mai intrat in forma si poate fi un jucator pe care sa te bazezi !

    cu 10 ani în urmă (03.02.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Ce face Mediasul se cheama transferuri paguboase...inca de la inceputul sezonului:D. Intr-o vreme era Kinloch rezerva si acum sunt Marojevic si Okosun titulari:)). Mi-as mai dori sa vad un Phelps de exemplu prin Romania...

    cu 10 ani în urmă (03.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!