Stiri Cupa României Masculin

F4. Aco Todorov: „Am avut ghinion să jucăm cu Oradea pentru că ei sunt, cu siguranță, cea mai bună echipă din țară”

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
10.04.2016

CS Dinamo București nu a putut ține piept echipei lui Cristi Achim, CSM CSU Oradea câștigând semifinala disputată în această seară, cu scorul de 88-71.

Tehnicianul lui Dinamo, Aco Todorov, spune că echipa sa poate juca mai bine, dar recunoaște că Oradea este o echipă puternică, iar singura modalitate de a-i crea probleme este menținerea unui scor strâns.   

„Am avut ghinion să jucăm cu Oradea pentru că ei sunt, cu siguranță, cea mai bună echipă din țară. Când sunt pe fugă, cum au fost astăzi, când au avut 9-0 în primul sfert și apoi 9-0 în secvența a doua, sunt o echipă puternică. Singurul mod în care poți să joci cu Oradea e să ții scorul strâns și să ajungi să îi enervezi, pentru că atunci când scorul e strâns, ajungi să te enervezi. Dar noi nu am putut controla meciul de astăzi”, a declarat Aco Todorov.

Antrenorul lui Dinamo a ținut să aprecieze efortul lui Iulian Orbeanu, care a decis să intre pe parchet, deși suferise o accidentare urâtă la unul dintre antrenamente.  

„Vreau să îl felicit pe jucătorul meu, Iulian Orbeanu, care s-a accidentat extrem de urât vineri, la antrenament, și 99 la sută dintre jucători ar fi decis să nu joace astăzi. El a dorit să joace și ne-a ajutat, sunt foarte bucuros că am asemenea jucători în echipa mea”, a spus tehnicianul lui Dinamo.

Aco Todorov a vorbit și despre experiența ca antrenor în Final Four-ul Cupei României, unde a mărturisit că a ajuns de patru ori.

„Am ajuns de patru ori ca antrenor în patru Final Four, iar de trei ori echipa mea a fost eliminată. Aceste trei experiențe sunt de departe cele mai stresante experiențe ca antrenor. Este cea mai mare presiune de care un antrenor poate avea parte”, a dezvăluit antrenorul lui Dinamo.

În finala Cupei României se vor întâlni CSM CSU Oradea și U-Banca Transilvania.

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Multumim
    Respect Aco, un antrenor imens si un mare caracter, si intregii banci si echipe dinamoviste pentru cat de decent s-au comportat azi. Va doresc succes cu Steaua, ati demonstrat in campionat ca se poate, hai si in playoff.

    cu 8 ani în urmă (11.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!