Stiri Cupa României Masculin

F4. Aleksandar Todorov: „Avem şansa a doua, dar mergem să ne bucurăm de baschet"

Eduard Popa

Eduard Popa
09.04.2016

Nou promovata Dinamo Bucureşti a reuşit un sezon foarte bun la revenirea prima scenă baschetbalistică din România. Câinii Roşii au acces în playoff de pe locul 8, profitând de instabilitatea din sânul unor echipe precum Energia sau BCM U Piteşti. Însă principala realizare a dinamoviştilor ar putea fi considerată accederea în Final Four-ul Cupei României.

Dinamo va juca duminică în compania celor de la CSM CSU Oradea în semifinala Cupei României, un meci care reprezintă un prilej de bucurie pentru jucătorii roş-albaştri, potrivit antrenorului Aleksandar Todorov:

"Pentru noi, este momentul să ne bucurăm. Nimeni, nici măcar cei din club nu se aşteptau să ajungem atât de departe, dacă îi întrebai în august. Oradea este cea mai bună echipă din Ligă, chiar dacă au terminat pe doi. Au avut cei mai pătimaşi suporteri, poate şi cel mai mare sprijin financiar, au reuşit să obţină şi organizarea acestui turneu.
Mergem acolo cu şansa a doua, dar mergem să ne bucurăm de acele 3 zile, să fim în compania a trei echipe de top din România. Cu câte doi români în teren, am demonstrat că suntem printre cele mai bune patru echipe, aşadar ne vom bucura de baschet în aceste zile", a declarat antrenorul dinamovist într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului.

Meciul CSM CSU Oradea - Dinamo Bucureşti din semifinala Cupei României se va juca la Arena Antonio Alexe mâine, de la ora 18:15.

*Foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!