Stiri Cupa României Masculin

F4. Andrei Mandache: "Final Four-ul din acest an e mai puternic decât precedentele"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
05.04.2013

Andrei Mandache a prefațat turneul final al Cupei României la baschet masculin pentru cititorii TotalBaschet. Arădeanul, care a mai participat la acest eveniment în trecut alături de echipe precum Brașov, Otopeni și Steaua, consideră că turneul din acest an este cel mai puternic din ultimii ani.

Ce părere ai înaintea turneului final al Cupei României?

Turneul final de anul acesta cred că este unul mai puternic decât cele precedente, ținând cont de echipele care au reușit să se califice.

Întâlniți Timișoara în semifinale.

BC Timișoara este o echipă puternică cu jucători de mare valoare.

Cât de important este acest meci și turneu?

Are o importanță mai mare pentru Timișoara, deoarece joacă pe teren propriu în fața fanilor proprii, dar pentru restul echipelor nu cred că are o așa mare importanță.

Pentru câștigarea trofeului trebuie să câștigi două meciuri în zile consecutive. Pe cine avantajează acest lucru?

În fiecare sezon din câte îmi aduc eu aminte turneul final s-a desfășurat în zile consecutive, deci nu cred că se poate vorbi de avantaje sau dezavantaje pentru că toate echipele sunt obișnuite cu acest program.

Foto: Răzvan Păsărică (www.rpressport.ro) 

2 comentarii la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!