Stiri Cupa României Masculin

F4. BC Timișoara joacă finala mică în cinci străini

Adrian Micinic

Adrian Micinic
07.04.2013

BC Timișoara dispută finala mică a Cupei României la baschet masculin în cinci jucători străini. Bănățenii joacă împotriva lui CSU Ploiești pentru locul 3.

Deși l-a pierdut pe Dominique Archie, formația pregătită de către Srdjan Jovanovic nu îl poate folosi pe Mujo Tuljkovic, al 7-lea străin din lotul de jucători, deoarece regulamentul turneului final al cupei interzice schimbarea jucătorilor străini de la un meci la altul chiar dacă motivul unei modificări este o accidentare.

CSU Ploiești joacă tot în cinci străini, deoarece Robert Nyakundi este accidentat. El nu a jucat nici în semifinale.

De notat că într-o situație similară se află Gaz Metan Mediaș. Trupa lui Marcel Țenter nu a suferit vreo accidentare în prima zi a turneului însă are șapte străini în lot. Cel sacrificat pentru acest eveniment a fost Aleksandar Mladenovic.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!