Stiri Cupa României Masculin

F4. Bojovic și Ceskovic, fără punct marcat în semifinala cu Târgu Mureș

Radu Bărăian

Radu Bărăian
03.04.2015

CSU Atlassib Sibiu nu a avut replică în fața celor de la BC Mureș Târgu Mureș în prima semifinală a Cupei României de la Pitești. Sibienii au cedat la 23 de puncte diferență, scor 48-71, într-un meci în care Milos Bojovic și Matija Ceskovic, doi dintre oamenii de bază ai galben-albaștrilor, nu au reușit să înscrie niciun punct. 

Ambii baschetbaliști au început meciul din postura de titulari, Bojovic jucând 34 de minute, în timp ce Ceskovic a stat în teren preț de 23 de minute. Interesant este faptul că, cei doi sportivi au terminat confruntarea cu aproape aceeași linie statistică: 0 puncte (0% 0/3 2FG, 0% 0/4 3FG, 0% 0/0 FT) și -8 în dreptul productivității. 

Pe de o parte, Milos a izbutit să-și treacă în cont o recuperare, o pasă decisivă, o intercepție, dar și 4 mingi pierdute. De cealaltă parte, Matija a pierdut o minge în timpul pe care l-a petrecut pe suprafața de joc. 

Astăzi cu începere de la ora 15:30, CSU Atlassib Sibiu va da piept cu BCM U Pitești în finala mică. Rămâne de văzut în ce mod va influența din nou rezultatul final evoluția celor doi baschetbaliști pregătiți de Vulc. 

*Foto: Radu Roșca (sportpictures.eu)

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Interesant
    Am observat de ieri si am avut o presimtire inaintea meciului. Asta este profesionalismul unor jucatori sarbi.... Si mai sunt cativa in campionatul nostru.
    Sper ca au bagajele la usa...

    cu 9 ani în urmă (03.04.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!