Stiri Cupa României Masculin

F4. Branko Cuic: „Pregătim un eveniment de top în baschetul românesc”

F4. Branko Cuic: „Pregătim un eveniment de top în baschetul românesc”

Pentru al doilea an consecutiv, U-Banca Transilvania Cluj-Napoca este gazda Final Four-ului Cupei României. În această stagiune, cele patru participante la acest turneu, pe lângă formația clujeană, sunt: CSM CSU Oradea, CS Dinamo Știința București și SCM Timișoara.

În calitate de director sportiv al trupei organizatoare, Branko Cuic a oferit o declarație în care a vorbit despre Final Four, despre cel patru echipe prezente în Cluj-Napoca și despre așteptările sale

Pregătirile pentru Final Four merg bine. Așa cum am promis, vom fi o gazdă bună și pregătim un eveniment de top în baschetul românesc. Așteptăm un baschet de calitate. Cum ați văzut, eu sunt foarte bucuros că lucrurile încep să arate ca pe vremuri: galeria noastră s-a strâns în număr mare. Ei depun un efort și îi împing din spate pe jucători.

Dinamo e într-o formă bună, noi foarte greu am câștigat acolo și același lucru s-a întâmplat și în meciul Oradiei. Noi și Oradea suntem două echipe de top din baschetul românesc. Niciodată nu trebuie să o subestimăm pe Timișoara care, în istorie, a devenit un fel de „maestră” a Cupei, mereu a fost acolo.

Va fi un eveniment foarte fain, foarte bine organizat. Chemăm lumea să vină într-un număr cât mai mare și promitem că nu veți veni degeaba.”

Semifinalele Cupei României se joacă duminică, 9 februarie, de la ora 15:15 și 17:45, iar finala are loc luni, 10 februarie, de la ora 19:00.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!