Stiri Cupa României Masculin

F4. Cătălin Burlacu: "Nu concepem nicio altă poziţie decât locul întâi"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.04.2013

Foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

Unul dintre cele mai interesante dueluri din ultima perioadă va avea loc la Timişoara, acolo unde "U" Mobitelco şi CSU Ploieşti îşi dau întâlnire în semifinala Cupei României. Spre deosebire de precedentele confruntări, cea de sâmbătă seară va avea o miză extrem de mare: şansa cuceririi celui de al doilea trofeu în ultimii doi ani, aspect valabil pentru ambele formaţii.

Înaintea evenimentului ce va debuta sâmbătă, Total Baschet a luat legătura cu Cătălin Burlacu, un specialist al confruntărilor cu "U" Mobitelco.

Cum ai putea descrie duelul cu "U" Mobitelco ?

Ştim exact ce avem de făcut, suntem pregătiţi de un nou Final Four. Că era Cluj, Timişoara, Mediaş, era egal. Respectăm echipele care s-au calificat în Final Four, însă nu avem niciun complex şi mergem să ne asigurăm trofeul.

Crezi că porniţi cu prima şansă în meciul de sâmbătă ?

Nu ştiu dacă pornim cu prima şansă, însă avem moralul puternic, avem dorinţă, voinţă şi nu concepem niciun alt loc decât locul întâi. După trei ani de secetă dorim să ne adjudecăm trofeul. Trebuie să atingem cifra şapte, o cifră care ne prinde bine. Echipa e bună, forma e bună, atmosfera e bună, mergem decât cu un singur ţel la Timişoara. Dorim să câştigăm, nu ne interesează alt aspect.

Crezi că vă pot surprinde într-un mod anume ?

Nu va fi nicio surpriză, însă dacă nu vor mai prinde o zi cum au prins la noi în sală, adică să nu mai bage 30 din 50 de aruncări de trei puncte, atunci o să fie normalitate.

Motivaţia e aceeaşi pentru tine având în vedere că nu se joacă la Cluj-Napoca ?

Motivaţia e aceeaşi înainte de orice meci care nu se joacă în sală la Ploieşti. Nu contează unde jucăm, contează scopul şi disputa. Nu am nicio problemă, am aceeaşi motivaţie maximă ca de obicei. Nu îmi trebuie nimic în plus decât un turneu de acest gen sau un playoff care urmează sau Cluj.

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca mihnescu :

    .
    "mergem decat cu un singur tel...". Decat? De 2 lei, mai Pampers...

    cu 11 ani în urmă (05.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!