Stiri Cupa României Masculin

F4 Craiova. Finala Cupei României se va juca cu casa închisă

F4 Craiova. Finala Cupei României se va juca cu casa închisă

SCM U Craiova și CSO Voluntari se vor întâlni de la ora 19:00 în finala Cupei României, ediția 2021/2022, găzduită de orașul din Bănie. Gazdele au anunțat că partida va fi sold-out, ceea ce înseamnă că vor fi vândute bilete în limitele impuse de condițiile pandemice.

 

𝐒𝐎𝐋𝐃 𝐎𝐔𝐓 𝐋𝐀 𝐅𝐈𝐍𝐀𝐋𝐀 🏆 👏 Mulțumim pentru suport și ne vedem să facem show în Sala Polivalenta Craiova! #SCMCraiova #SoldOut #Final4CupaRomanieiCraiova

Posted by SCM Craiova on Thursday, February 17, 2022

Din informațiile baschet.ro, SCM U Craiova va avea parte de prezența unui contingent important de microbiști. Este vorba despre cel puțin o sută dintre suporterii formației de fotbal CS Universitatea Craiova. Câțiva dintre ei au fost prezenți și la meciul cu Galați, la o zi după derby-ul la fotbal jucat în Bănie cu rivalii de la FC U Craiova.

Totodată, și CSO Voluntari va avea parte de o mică galerie formată din 80 de copii și juniori al clubului.

Nu în ultimul rând, la partidă va asista toată „lumea bună” a baschetului românesc, care s-a reunit la Craiova înaintea finalei, la o ședință cu conducerile cluburilor care va decide, printre altele, și cum se va desfășura sezonul viitor al LNBM.

*foto: Iulian Dobre

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!