Stiri Cupa României Masculin

F4 Craiova. Rolland Torok: „Cheia cred că a fost în apărare”

F4 Craiova. Rolland Torok: „Cheia cred că a fost în apărare”

CSO Voluntari și-a apărat trofeul Cupei României câștigat în stagiunea precedentă, după 89-75 în finala cu SCM U Craiova în ediția 2021-2022 a competiției.

Rolland Torok a vorbit în exclusivitate pentru baschet.ro la finalul întâlnirii din Bănie, jucătorul Voluntariului fiind foarte fericit pentru că a cucerit a patra Cupă a României din carieră:

„Ne bucurăm foarte mult că am reușit să aducem încă o dată la Voluntari cupa. Eu personal mă bucur că am reușit să cuceresc a patra cupă. Îi felicit pe băieți și felicit staff-ul pentru efort și tot ce au depus pe teren. Toți care am intrat am făcut-o cu gândul de a câștiga și după cum se vede și pe tabelă am și reușit.”

Întrebat dacă unul din plusurile învingătorilor a fost faptul că au căutat să atace mismatch-urile oltenilor, Torok a spus următoarele:

„Nu cred că acesta a fost plusul. Cred că faptul că am respectat planul pe care l-am făcut pentru apărare, am reușit să fim foarte agresivi la jucătorii lor cheie. Vreau să-i felicit pe cei de la Craiova cu această ocazie că au reușit să ajungă până în finală. Dar, cheia cred că a fost în apărare, că am reușit să jucăm unu la unu cu ei și n-au reușit să ne dea foarte multe coșuri ușoare.”

Ilfovenii au forțat Craiova să joace mai mult pe atacuri poziționale și acest aspect a contat la final:

„Caracteristica lor era jocul rapid, sunt foarte atletici, dar noi trebuia să îi punem pe atacuri poziționale, unde, cum am spus și înainte, acțiunile unu la unu au fost cheia meciului.”

Rolly îndeamnă la modestie în perioada următoare, campionatul fiind la fel de important pentru Voluntari:

„Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Acum o să avem câteva zile în care o să ne bucurăm pentru această victorie, dar aceasta este Cupa României și mai avem campionatul, unde trebuie să ne focusăm pentru că urmează câteva meciuri foarte grele și foarte importante pentru noi.”

*foto: Iulian Dobre

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!