Stiri Cupa României Masculin

F4. Dragan Petricevic: „Meciul s-a decis pe apărare, în primele două sferturi”

Dan Oancia

Dan Oancia
03.04.2015

După ce în 2010 câștiga Cupa României, BC Timișoara va juca din nou cu trofeul pe masă. „Leii” au trecut de echipa organizatoare a Final Four-ului, BCM U Pitești, și o vor întâlni în finala pe BC Mureș Târgu Mureș. Scorul final a fost 91-81, după un joc în care trupa din Argeș s-a aflat mereu în căutarea de a recupera punctele pierdute în primul sfert. Tot Dragan Petricevic se afla în funcția de antrenor principal al timișorenilor și în 2010.

„Meciul s-a decis în apărare, în primele două sferturi și în modul în care jucătorii au colaborat pe teren. În faptul că echipa din Pitești, exact cum am știut, va suporta cu greu presiunea echipei organizatoare. A contat mult starea noastră de spirit și puterea mentală, de care des vorbit la antrenamente. Am simțit că echipa e în stare să joace un baschet bun. Chiar dacă am avut 14 puncte după primul sfert, am ieșit de la vestiar ca la 0-0”, a declarat Dragan Petricevic

Zlatko Jovanovic și Pilcevic au fost printre remarcați, însă antrenorul lui BC Timișoara consideră că principalul artizan al victoriei este echipa. „Sigur că au contat Jovanovic și Pilcevic, dar să nu uităm recuperarea importantă a lui Toth, un coș important a lui Lewis. De aportul lui Bogdan Popescu care a stat pe teren 35 de minute, așa că noi suntem o echipă! Am venit să ne luptăm pentru acest trofeu și n-aș dori să evidențiez nici un jucător, ci echipa”, a spus antrenorul lui BC Timișoara.

„Șansele sunt egale mâine (n.r., azi). Ieșim pe teren să câștigăm trofeul, dar asta nu înseamnă că suntem favoriți. Va fi o seară lungă. De ceva timp nu mai am nopți cu somn lung. Am cumpărat ieri melatonină de 3 miligrame, dar cred că e puțină, voi lua 6. Vreau să pot dormi cât mai bine”, a conchis Dragan Petricevic

BC Timișoara – BC Mureș Târgu Mureș va începe astăzi, de la ora 18.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!