Stiri Cupa României Masculin

F4. Dragan Petricevic: „Timișoara e fruncea!”

Dan Oancia

Dan Oancia
03.04.2015

BC Timișoara a câștigat Cupa României în prelungiri, dramatic, contra celor de la BC Mureș Târgu Mureș. La fel ca și în 2010, când reușea aceeași performanță, în funcția de antrenor principal era Dragan Petricevic.

„În câteva cuvinte nu se poate explica ceea ce simt acum. Vorbesc prea mult când nu trebuie, iar acum, când ar trebui, nu îmi găsesc cuvintele. A fost foarte greu după începutul slab. Știam de ieri că Târgu Mureș avea niște avantaje înainte de joc. Au avut un joc mai facil ieri, au putut să își odihnească tot lotul. Noi am jucat al doilea meci, am mâncat la 22.30, și nu s-a putut dormi după adrenalina aceea. A fost foarte greu să intrăm în joc și nu aveam altă carte, doar să ne apărăm agresiv. Toți jucătorii de pe teren și-au adus aportul la victorie”, a menționat Dragan Petricevic.

„Meritul principal îl au jucătorii că au putut să întoarcă avantajul adversarilor. Eu, ca și cu Asesoftul, doar m-am gândit la mișcările pe care trebuie să le facem de pe bancă pentru a susține jocul pe apărare. Mai multe cuvinte greu găsesc, sunt foarte emoționat. Am spus-o și îmi mențin ideea, Timișoara e fruncea!”, a spus Dragan Petricevic, referitor la principalii artizani ai jocului.

Antrenorul care se autoproclamă ca „timișorean adoptat” a dovedit un suflet mare și când a fost întrebat cui îi dedică trofeul câștigat. „Nu se poate face comparație între momentul 2010 și cel de astăzi. Competiția e diferită, adversarii sunt diferiți, energia e alta. Singurul lucru care ne leagă pe toți este faptul că i-am făcut din nou pe timișoreni să fie mândrii de echipa de baschet. Le dedic trofeul părinților și viitoarei soții, dar și unul bun prieten, Dado Arnautovic, care trece printr-un moment foarte greu și n-aș vrea să-l uit. Vreau ca bucuria pe care o am pentru câștigarea trofeului să se transforme într-o energie care să-l ajute să se însănătoșească”, a conchis Dragan Petricevic.

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara sorin :

    Bravo,maestre!
    Uitat,dezagreat,neinteles,neinpresionant,nepopular.Multi oameni au avut opiniile acestea vizavi de Dragan Petricevic.Insa,merita aplauze pentru tot ceea ce a realizat in salile in care si-a adus aportul la raspandirea acestui sport fenomenal.Merita un strop de recunostiinta si merita un gram de rabdare.Merita ascultat si merita iubit.Un dirijor al jocului de baschet ce pare asa de simplu pe tabla de joc.Un om in primul rand.Cu bune si rele,uneori cu neputinta,iar alteori generos in tot ceea ce realizeaza.Au fost antrenori si vor mai veni antrenori in batrana sala Constantin Jude din Timisoara.Insa,sper sa vad, faptul ca la un buget modest,ca al Timisoarei in acest sezon,cineva va reusi cel putin saltul spre performanta al lui Dragan Petricevic.La o distanta de cinci ani de singurul trofeu din vitrina clubului timisoarean,Dragan Petricevic reuseste ceva frumos.Un cadou pentru toti aceia care ii apreciaza munca si talentul.

    cu 9 ani în urmă (03.04.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!