Stiri Cupa României Masculin

F4. Finala cupei o avanpremieră a finalei de campionat?

Adrian Micinic

Adrian Micinic
07.04.2013

Ținând cont de configurația tabloului de playoff, finala Cupei României ar putea să fie și o avanpremieră a finalei Ligii Naționale de baschet masculin în ediția 2012/13. Gaz Metan Mediaș și U Mobitelco Cluj-Napoca se vor duela duminică (07.04) pentru primul trofeu pus în joc pe anul 2013.

Gaz Metan a încheiat sezonul regulat pe locul al 5-lea. Echipa din Mediaș nu va avea avantajul terenului propriu în seria cu SCM U Craiova, din primul tur al playoff-ului. Dacă totuși va reuși să se califice mai departe, formația de pe Târnava Mare va da piept cu BC Mureș sau CSM București, în semifinale.

În schimb, U Mobitelco Cluj-Napoca a încheiat faza regulată pe locul al 7-lea. Trupa lui Bavcevic are adversar pe CSM Oradea în primul tur al playoff-ului. Dacă va reuși să treacă de bihoreni, gruparea de pe Someș va întâlni câștigătoarea dintre CSU Ploiești și BC Timișoara, în faza semifinalelor.

Este prematur să vorbim despre o eventuală finală de campionat între cele două protagoniste ale ultimului act din cupă, însă e limpede că există o asemenea variantă.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!