Stiri Cupa României Masculin

F4. Hristu Șapera: „Starea de spirit este foarte bună, iar concentrarea maximă”

Paul Olar

Paul Olar
02.04.2015

Final Four-ul Cupei României la baschet masculin demarează joi, 2 aprilie. Prima semifinală aduce o confruntare ardeleană, între BC Mureș și CSU Atlassib Sibiu. Ulterior, de la ora 19:45, BCM U Pitești înfruntă pe BC Timișoara.

Hristu Șapera, antrenorul Piteștiului, preconizează un turneu echilibrat. Tehnicianul spune că nu există favorite și își laudă oponenții de astăzi.

„Partidele vor fi foarte echilibrate, iar din punctul meu de vedere toate echipele pornesc cu şanse egale. Noi ne dorim să avem evoluţii bune şi foarte bune şi să c⺬tigăm trofeul pus în joc. Venim după jocuri bune în campionat, astfel că premisele în a obţine victorii există. De asemenea, aşteptăm suporterii în număr cât mai mare să ne susţină. Vom întâlni un adversar dificil,care practică un joc agresiv. Trebuie să contracarăm jocul lor şi să-i surprindem atât în atac, cât şi în apărare. Starea de spirit este foarte bună, iar concentrarea maximă”, a precizat Șapera, potrivit ziarulargesul.ro

*Foto: Facebook BCM U Pitești

1 comentariu la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Rudolf :

    Hai BCMU!
    Vom fi prezenti pentru a va sustine! Putem castiga Cupa! Hai BCMU!

    cu 9 ani în urmă (02.04.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!