Stiri Cupa României Masculin

F4. Jucătorul zilei de sâmbătă - Kyle Shiloh

Adrian Micinic

Adrian Micinic
07.04.2013

Foto: Andor Marton

Kyle Shiloh a fost cel mai bun jucător al zilei inaugurale a turneului final de Cupa României la baschet masculin. Americanul a avut o prestție excelentă în victoria lui Gaz Metan Mediaș, asupra Timișoarei, scor 92-86.

Titularizat pe postul de conducător de joc, Shiloh a bifat 36 minute. În această perioadă jucătorul sosit în România la sfârșitul anului 2012 a totalizat 4/4 la aruncările de două puncte și 2/4 la trei puncte pentru un procentaj de 75% la încercările din acțiune. El a adăuat 1/3 la linia de pedeapsă pentru un total de 15 puncte. Kyle a contribuit cu 9 recuperări și 6 pase decisive având 2 posesii pierdute pentru un coeficient de 24 la eficiență.

Shiloh a fost liderul echipei sale la eficiență, recuperări, pase decisive, aruncări din acțiune și minute de joc. Americanul a fost cel mai eficient jucător al zilei alături de adversarul său Bogdan Popescu.

Remarcații zilei de sâmbătă din puncte de vedere statistic:

Eficiență   Puncte   Recuperări   Pase decisive
K. Shiloh (24)   D. Mitchell (24)   K. Shiloh (9)   K. Shiloh (6)
B. Popescu (24)   M. Paul (23)   C. Burlacu (8)   S. Dundjerski (6)
M. Paul (21)   D. Downey (22)   H. Nikolov (7)   A. Vlahovic (6)
H. Nikolov (21)   B. Popescu (20)   B. Popescu (6)   M. Silvășan (6)
S. Dundjerski (20)   V. Tica (19)   S. Barnette (6)   D. Downey (5)
        M. Silvășan (6)
 
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!