Stiri Cupa României Masculin

F4. Mihai Paul: "Ne dorim să câștigăm trofeul"

Paul Olar

Paul Olar
04.04.2013

După o pauză de îndelungată, "U"-Mobitelco Cluj-Napoca revine în Final Four-ul celei de-a doua competiții ca valoare din România, ardelenii urmând să întâlnească din nou pe CSU Ploiești.

Mihai Paul a participat la conferința de presă organizată astăzi de către clubul ardelean și a prefațat turneul de la Timișoara, precizând că trupa lui Niksa Bavcevic țintește locul întâi.

Nu ați ajuns de foarte mult timp într-o fază atât de superioară a Cupei României. Vreți să vă luați revanșa pentru ce s-a întâmplat în sezoanele trecute ?

Ne bucurăm că avem șansa să participăm la Final Four și am muncit mult pentru asta. Fiecare echipă are șansa la Cupă. Ne dorim să câștigăm trofeul, normal. Chiar dacă "U"-Mobitelco și-ar fi adjudecat în trecut acest trofeu, tot ne-am fi dorit să punem mâna pe el.  

Care crezi că este cel mai temut adversar pentru voi ?

În primul rând, noi începem turneul cu un meci împotriva Ploieștiului. Nici nu are rost să mai vorbim despre alte echipe. Dăm piept cu ploieștenii, trebuie să ne concentrăm la acel joc, iar dacă trecem de ei, rămâne de văzut ce avem mai departe.

Este un avantaj că jucați pe teren neutru cu Ploiești ?

Nu cred că există vreun avantaj sau dezavantaj, fiecare echipă are șansa ei. În campionat situația este de 1-1. Noi am câștigat la ei, iar ploieștenii ne-au învins acasă. Nu cred că are vreo echipă avantaj.

Poate Ploieștiul  să vă surprindă, sau mai sunt secrete între cele două formații având în vedere desele întâlniri din ultima vreme ?

Noi ne pregătim pentru fiecare meci în parte. E greu ca ei să vină cu surprize, rămâne de văzut ce vor face în ziua respectivă. E doar o singură partidă, sunt 40 de minute, nu e ca în play-off și totul ține doar de forma din acel moment.

*Foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!