Stiri Cupa României Masculin

F4. Mihai Silvășan: ”Nu avem timp însă pentru prea multe regrete”

Ioana Ardereanu

Ioana Ardereanu
08.04.2013

”U” Mobitelco Cluj a fost înfrântă în Finala Mare de Gaz Metan Mediaș cu scorul de 62 la 76.

Căpitanul formației clujene, Mihai Silvășan, a vorbit la finele meciului, desciind confruntarea și admițând faptul că echipa adversă a meritat pe deplin victoria.

Felicit echipa din Mediaș, a meritat pe deplin victoria. Din păcate, nu ne-am ridicat la nivelul finalei. Încă de la început, prin faptul că am ratat foarte multe libere, asta arată faptul că nu ne-am concentrat destul. Ne-au bătut astăzi la foarte multe capitole, cu părere de rău pentru noi, merită din plin victoria. Se repetă scenariul ultimei înfrângeri. Îmi pare rău în primul rând pentru acești suporteri, care au bătut atâta drum ca să ne vadă. Nu avem timp însă pentru prea multe regrete, pentru că week-end-ul următor începe o serie foarte grea cu Oradea.

 

1 comentariu la aceasta stire:
  • dan.pop123 :

    titlu???
    DETRIMÉNT s. n. (În loc. prep.) În detrimentul (cuiva sau a ceva) = în dauna, în paguba (cuiva sau a ceva). – Din fr. détriment, lat. detrimentum
    Sursa: DEX '98 (1998) | Adăugată de IoanSoleriu | Semnalează o greșeală | Permalink

    Poate, autorul articolului invata sensul cuvintelor inainte de a le folosi.

    cu 11 ani în urmă (08.04.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!