Stiri Cupa României Masculin

F4. Robert Sarovic: "Nivelul de intensitate nu a fost cel mai ridicat"

Adrian Micinic

Adrian Micinic
07.04.2013

Robert Sarovic a vorbit despre victoria Timișoarei în finala mică a Cupei României la baschet masculin - ediția 2012/13.

"A fost un meci tare. Poate miza nu a fost cea mai mare și probabil nici nivelul de intensitate, dar până la urmă joci fiecare meci pentru a-l câștiga, indiferent care sunt circumstanțele. Oricum, în partea a doua au fost destule izbucniri de ambele păr/i. Nu e mai puțin adevărat că ambele echipe au ascuns câteva lucruri în acest meci ținând cont de faptul că ne von întâlni în playoff.

Referitor la confruntarea din playoff, sunt de părere că ne așteaptă o serie interesantă. În acest moment cred că presiunea apasă puțin pe umerii Asesoftului. Prima echipă care va reuși să învingă în deplasare cred că se va califica. Astfel, noi vom încerca să profitîm de această conjunctură și să aducem cel puțin o victorie de la Brazi."

BC Timișoara s-a impus cu scorul de 100-93 în fața lui CSU Ploiești în finala mică a Cupei României.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!