Stiri Cupa României Masculin

F4. Sherwood Brown: „Dacă am putea să alăturăm câte o jumătate din fiecare meci cu U-BT am reuşi un succes”

F4. Sherwood Brown: „Dacă am putea să alăturăm câte o jumătate din fiecare meci cu U-BT am reuşi un succes”

SCM Timișoara nu se află în cea mai bună formă înaintea turneului de Final Four al Cupei României de la Cluj-Napoca. Cu toate acestea, elevii lui Dragan Petricevic speră să iasă din pasa proastă tocmai împotriva gazdelor de la U-BT. 

Sherwood Brown a oferit un interviu pentru site-ul oficial al clubului în care a vorbit înainte de turneu: 

„Vrem să intrăm pe teren şi să dăm totul pentru a ne impune. Venim după o perioadă dificilă, în care am înregistrat mai multe înfrângeri la rând, însă urmează un moment al sezonului în care aceste eşecuri nu contează. Meciul din semifinale porneşte de la scor egal, este o manşă eliminatorie”.

Americanul a anunțat că nu se teme de publicul clujean: 

„Vom disputa meciul cu echipa din Cluj-Napoca într-o sală plină, dar nu suntem descurajaţi de acest lucru. Ne-am mai aflat în situaţii similare, cu public numeros şi în care nu am fost văzuţi ca favoriţi. Ne aşteptăm să fie gălăgie, să avem parte de o atmosferă grozavă creată de fanii clujeni, care iubesc baschetul. Sala în care vom juca este una mică şi compactă, ne vom înţelege cu greu pe teren. Vom încerca să punem în practică tot ce am lucrat la antrenamente în ultima săptămână.”

Brown a lăudat performanța europeană a clujenilor, dar păstrează speranțe că poate face un meci bun contra clujenilor: 

„Clujul a realizat o performanţă frumoasă în FIBA Europe Cup, este bine că o echipă românească a avansat în această competiţie, însă această realizare nu ne priveşte. Am mai jucat cu ei în acest sezon, nu am reuşit să ne impunem, dar am fost destul de aproape să obţinem victorii. Dacă am putea să alăturăm câte o jumătate din fiecare meci am reuşi un succes împotriva Clujului”.

Sherwood a spus că timișorenii s-au pregătit excelent pentru acest meci și că vor lupta pentru trofeu: 

„Am lucrat bine toată săptămâna, suntem pregătiţi să ieşim pe teren şi să ne arătăm potenţialul. Când am fost în universitate am evoluat într-un turneu important în care echipa mea a ajuns destul de departe, dar acum vom avea parte de o atmosferă diferită. Pentru mine este o premieră să joc într-un asemenea turneu final în Europa. Sperăm că fanii ne vor susţine în continuare, chiar dacă trecem printr-o perioadă dificilă. Cu siguranţă, vom merge la Cluj-Napoca cu gândul de a ne face suporterii mândri de noi".

Sherwood Brown are în acest sezon medii 13,1 puncte și 6,9 recuperări pe meci, în 32:40 minute pe partidă, fiind unul dintre principalii realizatori ai bănățenilor. 

Partida dintre U-BT Cluj și SCM Timișoara se joacă duminică, 9 decembrie, de la ora 17:45, pe Digi Sport 3. 

*foto: facebook Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate
Ultimele comentarii