Stiri Cupa României Masculin

F4 Craiova. Ștefan Grasu: „Este o oportunitate bună să arăt pentru ce mă antrenez zi de zi”

F4 Craiova. Ștefan Grasu: „Este o oportunitate bună să arăt pentru ce mă antrenez zi de zi”

U-BT Cluj-Napoca se duelează marți, 15 februarie, cu CSO Voluntari, în semifinala Cupei României la baschet masculin. Meciul va începe la ora 17:00 și va fi transmis, în direct, pe Digisport și Look Sport.

Înaintea confruntării dintre clujeni și ilfoveni, Ștefan Grasu, unul dintre cei mai importanți baschetbaliști autohtoni din lotul lui Mihai Silvășan, a prefațat confruntarea cu CSO Voluntari și a vorbit despre importanța acestei competiții pentru echipa sa.

Este importantă. Jucăm cu primul trofeu pe masă și trebuie să tratăm adversarii cu cea mai mare seriozitate. Voluntari este o echipă puternică, una dintre cele mai bune de la noi din campionat. Mă bucur că pot juca în meciuri așa dificile, contra unei echipe atât de puternice. Va fi un meci greu dar, în același timp, foarte spectaculos. Noi ne focusăm cât de mult se poate pe victorie.

Tânărul jucător al alb-negrilor a vorbit despre punctele forte pe care le are U-Banca Transilvania.

În primul rând, echipa este foarte bine închegată. Ne înțelegem foarte bine atât în teren, cât și în afara lui. Acesta e un atu foarte important. Un altul este pasiunea pe care o avem pentru jocul de baschet.

Mâine, în semifinală, Ștefan Grasu se va duela cu sportivi cu experiență precum Vlad Moldoveanu sau Rolland Torok. Luând în considerare rolul pe care baschetbaliștii autohtoni îl au într-o competiție precum Cupa României, jucătorul din Capitală ne-a explicat cum se simte înaintea unei astfel de partide și cum l-au ajutat Andrija Stipanovic, Dustin Hogue și Stefan Bircevic.

Pentru mine, este o oportunitate bună să arăt pentru ce mă antrenez zi de zi. Luca și cu mine suntem fericiți să putem lupta cu această echipă pentru trofeu. Vom da tot ce avem mai bun și sperăm să fie de-ajuns pentru a obține victoria. Pot să zic că sunt norocos să am așa colegi de echipă. Mă învață zilnic, prin experiența acumulată de ei, și sunt pregătit pentru match-up-ul de marți. Mă bucur că pot să joc împotriva unor jucători pe care i-am admirat de când eram mic. Este o provocare plăcută să pot juca acum cot la cot cu ei.

Final Four-ul Cupei României este găzduit și organizat de SCM U Craiova, trupă ce o va întâlni în cealaltă semifinală pe CSM Galați.

*foto: Manases Sandor/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!