Stiri Cupa României Masculin

F4.Szaszgaspar Barnabas: „Ritmul unor jucători de bază a fost mai slab și eu zic că acolo s-a făcut diferența”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
11.04.2016

BC Mureș Târgu Mureș s-a oprit în semifinalele Cupei României, după ce a fost învinsă cu scorul de 73-67 de către U BT Cluj-Napoca. Noul antrenor al tigrilor, Szaszgaspar Barnabas a vorbit la conferința de presă despre acest eșec suferit de echipa sa, după ce a revenit de la un deficit de 15 puncte:

„În primul rând vreau să felicit echipa adversa, Clujul. Astăzi au fost mai preciși,au avut tot lotul la dispoziție și au putut să roteze mult mai bine. Din păcate la noi se vede că am pierdut din ritm, în ultimele 3-4 săptămâni după multiple accidentări am recuperat echipa, dar se vede la unii jucători, Gajovic, Martinic și Mohammed și din păcate și Fraseniuc, care eu zic că în ultimele minute a avut trei clare și s-a văzut lipsa de preăgtire și de ritm a echipei.

Per total sunt mulțumit. Sferturile 3 și 4, băieții au luptat foarte bine, au revenit au arătat că se poate lupta, o arată și statistica la recuperări. Din păcate ineficiența la aruncări și lipsa de pregătire a unor jucători care au lipsit în ultimele 3-4 săptămâni s-a văzut. Eu zic că Clujul a meritat pe deplin această victorie, îi felicit și le urez succes în finală.”

Întrebat dacă accidentarea lui Polyak din finalul jocului a cântărit în economia rezultatului, antrenorul mureșenilor a răspuns:

„Pe final a trebuit să improvizez, dar eu zic că nu acolo a fost problema cea mai mare. Probleme cele mai mari, am mai spus, au fost la jucătorii de bază. Mohammed a avut 0 puncte în primele două sferturi, a venit după două săptămâni de recuperare și a avut două antrenamente cu mingea. Fraseniuc, care s-a văzut că încă nu are putere în picioare, aruncările deschise de la 3 puncte care au fost scurte și pe care de obicei le înscrie. Ritmul unor jucători de bază a fost mai slab și eu zic că acolo s-a făcut diferența. Clujul a avut o rotație mai bună, este o echipă bună și au câștigat acest meci.”

Szaszgaspar Barnabas fiind întrebat dacă resimte presiunea numirii în funcția de principal a replicat:

„Este presiune întotdeauna pe echipă, dar trebuie să ne revenim. Mă bucur totuși că am avut tot lotul aici și avem o săptămână întreagă să ne pregătim pentru playoff. În ultimii ani am jucat finale de cupă și de campionat, dar trebuie să recunoaștem este un campionat foarte puternic, echipele sun de valoare și trebuie să ne așteptăm la orice.”

foto: Csaba Toth

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!