Stiri Cupa României Masculin

F8. Ainars Bagatskis: „Nu poți să te relaxezi niciun minut dacă joci împotriva Clujului, în deplasare”

F8. Ainars Bagatskis: „Nu poți să te relaxezi niciun minut dacă joci împotriva Clujului, în deplasare”

CSO Voluntari s-a oprit în sferturile de finală ale Cupei României, după 92-96 în Sala Sporturilor „Horia Demian” în fața lui U-BT Cluj-Napoca. Confruntarea dintre ultimele două câștigătoare ale întrecerii a avut loc joi, 15 februarie.

După încheierea partidei de la Cluj-Napoca, Ainars Bagatskis a tras următoarele concluzii:

„La final a fost simplu: noi am ratat, ei au marcat și noi am pierdut. Așa cum încerc să spun echipei înainte de meci, de-obicei cel mai important lucru este agresivitatea. La capitolul acesta am stat bine. Un alt aspect important e legat de deciziile în ofensivă și defensivă. Și la acest capitol am stat bine. Al treilea aspect important e constanța. De asta am uitat pentru o perioadă de timp. Nu poți să te relaxezi niciun minut dacă joci împotriva Clujului, în deplasare. Cluj a avut ritm, știu cum să joace, se simt unii pe alții. E una din cele mai bune patru echipe din EuroCup, nu au pierdut aici în România. Ar fi trebuit să fim foarte naivi să sperăm că nu vor arunca și nu vor înscrie. Nu mă pot plânge, am primit 96 de puncte, însă am fost destul de agresivi. Pe mine mă surprind puține lucruri în baschet. Totuși, nu mi s-a mai întâmplat niciodată ca shooterii adversarei să arunce 17 libere. Asta arată că am fost agresivi, poate prea agresivi uneori. Ar fi trebuit să fim mai inteligenți. Clujul a primit 17 libere în primul sfert așa că a avut avantaj, a câștigat încredere. Oricum, sunt mulțumit de cum am jucat timp de aproximativ 37 de minute. A fost un baschet de calitate, însă trebuie să învățăm cum să jucăm timp de 40 de minute.”

Întrebat dacă acesta e genul de meci după care, indiferent de câștigătoare, se poate spune că succesul a venit pe merit, tehnicianul a adăugat:

„Nu mă interesează ce spune lumea, fiindcă am pierdut. Se poate spune orice, însă noi am pierdut. Toată lumea va uita meciul și își va aminti doar de câștigătoare. Asta e.”

CSO Voluntari va continua sezonul în Liga Națională la începutul lunii martie, iar în ENBL o așteaptă dubla cu Tartu Ulikool.

*foto: u-bt.basketball

4 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    Felicitari
    pentru modul in care ati pregatit si executat acest meci. Si o spun in calitate de suporter al lui "U" si spectator in sala.

    Altfel, in Eurocup Clujul a pierdut acasa si cu Grand Canaria si cu francezii.
    Iar la partea cu liberele, ar trebui sa fiti ingrijorat mai mult de cine le executa, nu de numarul lor :)

    cu 2 luni în urmă (16.02.2024) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    clujul a primit 17 libere în primul sfert așa că a avut avantaj, a câștigat încredere.
    mai du-te si qwerty de ofticos ca numa fete fete ai facut pana la jumatea meciului. la ce bulan / forma ati avut in atac trebuie sa castigati, lasa tu liberele din primul sfert.

    cu 2 luni în urmă (16.02.2024) Raspunde
  • bodeavictor13 :

    17 libere in primul sfert aruncate de shooterii Clujului
    din cele 17 libere, 6 au fost aruncate de Stipanovic, 4 de Mejeris. Si astia is shooteri? Despre ce vorbim...Cred ca sunt cuvinte spuse la cald, probabil dezamagirea si supararea e mare. Dar nu are absoluta nicio logica afirmatia ca "Shooterii au aruncat 17 libere"

    cu 2 luni în urmă (16.02.2024)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      Libere
      Aici probabil a făcut ceva confuzie...
      In tot meciul Edie, + DJ + Patrik + Mokoka + Jones au marcat 16 libere din 19
      E drept in primul sfert am aruncat 17 libere, marcând 11. Dar 10 din cele 17 le-au aruncat Stipe și Mejeris

      cu 2 luni în urmă (16.02.2024)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!