Stiri Cupa României Masculin

F8. Akos Szentkuti: „Nu vă pot descrie în cuvinte cât de fericit sunt”

F8. Akos Szentkuti: „Nu vă pot descrie în cuvinte cât de fericit sunt”

Miercuri, 15 februarie, U-BT Cluj-Napoca s-a impus în fața lui CSM CSU Oradea, scor 78-65, și a câștigat Cupa României la baschet masculin. Alb-negrii au condus în cea mai mare parte a jocului, au avut un avantaj consistent și au gestionat bine momentele în care adversarii s-au apropiat pe tabelă.

Unul dintre jucătorii importanți ai lui U-BT a fost Akos Szentkuti, care a adunat 8 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă în aproape 28 de minute petrecute pe teren. Tânărul baschetbalist al clujenilor a încheiat Final 8-ul Cupei României cu medii de 5.7 puncte, 1.3 recuperări și 1.0 pase decisive, fiind numit „cel mai de perspectivă jucător”. Iată ce a declarat Szentkuti, la finalul meciului:

Nu știu de unde să încep. O experiență extraordinară – să câștig un trofeu cu echipa de seniori și să contribui la această victorie. Nu mă așteptam, sincer, să primesc trofeul de „cel mai bun jucător U23” dar sunt foarte fericit. Nu vă pot descrie în cuvinte cât de fericit sunt. Mai departe vom lupta cât de tare putem noi și eu cred că putem câștiga și campionatul.

De asemenea, sportivul născut în 2006 a vorbit și despre încrederea primită de pe bancă și despre relația cu coechipierii săi mai experimentați:

Datorită faptului că antrenorul m-a băgat mult în teren, am primit foarte multă încredere și mă bucur că am evoluat fiindcă simt că, de-acum, voi juca cu mult mai multă încredere. Suntem toți prieteni, avem o relație bună. Uneori mai avem certuri, normal, ca într-o echipă, dar eu zic că suntem o formație bună.

Pentru U-BT Cluj-Napoca urmează o perioadă de pauză competițională până la începutul lunii martie.

*foto: Facebook – CSM Constanța Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!