Stiri Cupa României Masculin

F8. Alexandru Olteanu: „Cred că azi am avut mai mult suflet”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
11.02.2023

F8. Alexandru Olteanu: „Cred că azi am avut mai mult suflet”

Surprizele au continuat în faza sferturilor de finală. După ce SCM U Craiova a eliminat-o pe deținătoarea en-titre a trofeului, CSM Constanța a reușit să treacă de Rapid București cu scorul de 94-84, după un meci ce a necesitat două reprize de prelungiri.

După victoria gazdelor Final Eight-ului, Alexandru Olteanu a oferit câteva declarații reporterilor Baschet.Ro prezenți la fața locului:

„Cred că azi am avut mai mult suflet. Sala a fost plină și ne-a împins de la spate. Clar, în momentele din prelungiri când nu mai aveam energie aproape deloc, băieții au mai găsit niște resurse și am reușit să facem pasul acesta. Le-am zis și înainte de joc ce îmi doresc de la ei: să se bucure de baschet și să joace un baschet frumos. Luăm fiecare meci în parte și încercăm să ne recuperăm și să pregătim meciul cu Oradea sau Pitești. Așteptăm suporterii la sală în număr cât mai mare la semifinală. Au adus energia de care aveam nevoie să facem meciul frumos.”

În semifinale, CSM Constanța va juca cu câștigătoarea duelului dintre CSM Oradea și FC Argeș Basketball, de la ora 20:00. Tot de la ora 20:00 va avea loc și duelul din penultimul act, luni, 13 februarie.

*foto: Facebook/CSM Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!