Stiri Cupa României Masculin

F8. Bogdan Popa: Ne păstrăm optimismul și o să dăm tot ce avem mai bun pe teren”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
14.02.2024

F8. Bogdan Popa: Ne păstrăm optimismul și o să dăm tot ce avem mai bun pe teren”

Petrolul Ploiești traversează una dintre cele mai slabe forme ale echipelor din Liga Națională. Galben-albaștrii au șapte eșecuri la rând și o singură victorie în ultimele 12 meciuri. Aceștia vor căuta să își spele păcatele în meciul cu Rapid București din Final Eight-ul Cupei României, programat joi, în Sala „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Înaintea acestui duel, Bogdan Popa, unul dintre jucătorii români de top din campionatul nostru a oferit un interviu exclusiv pentru site-ul nostru în care a vorbit despre pregătirea meciului cu Rapid, moralul echipei în această perioadă, motivația de a sparge seria negativă și atuul grupării la acest turneu final.

„Pregatirea decurge în mod obișnuit ca inaintea fiecărui meci. Facem scouting și transpunem în antrenament planul de joc. Moralul, bineînțeles că nu are cum să fie unul foarte bun, însă ne păstrăm optimismul și o să dăm tot ce avem mai bun pe teren. Atuul echipei poate fi motivația noastră pentru a rupe lanțul înfrângerilor.”

În weekendul precedent, Petrolul le-a permis celor de la Laguna București să obțină primul succes stagional, 89-86 pe teren propriu, după o repriză de prelungiri. În acel meci, Popa a avut cea mai bună prestație din acest sezon și a adunat 17 puncte și 20 recuperări. La capitolul din urmă, el a stabilit un record stagional în Liga Națională. Jucătorul român ne-a vorbit despre cum va încerca să se ridice la acel nivel și în jocul cu Rapid

„⁠O să incerc să respect planul de joc și să dau tot ce am mai bun pentru a sparge gheața și a reuși prima victorie după această serie de înfrângeri nefericită.”

Confruntarea dintre Rapid București și Petrolul Ploiești va avea loc joi, 15 februarie, de la ora 15:00 și va putea fi urmărită pe Digi Sport 3, Prima Sport 1 și FRB TV.

*foto: Facebook/CSM Ploiești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!