Stiri Cupa României Masculin

F8. Cristian Achim: „Au fost mult mai buni și mai maturi decât noi astăzi”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
15.02.2023

F8. Cristian Achim: „Au fost mult mai buni și mai maturi decât noi astăzi”

CSM Oradea a ratat pentru a șaptea oară câștigarea unei finale în Cupa României în mandatul lui Cristian Achim. Bihorenii au cedat cu 78-65 în ultimul act al competiției. Patru dintre cele șapte eșecuri au venit în fața rivalilor de la U-BT Cluj.

După meci, Cristian Achim nu a avut prea multe de spus. Acesta a ținut să laude echipa adversă.

„Doresc să felicit echipa din Cluj. Au fost mult mai buni astăzi, mult mai maturi decât noi și cu o rotație mult mai lungă. Au meritat victoria. Bravo lor. Asta e tot ce pot spune. Vom vedea ce va fi și dacă vom juca cumva și în finală. Nu sunt deloc supărat pentru că U-BT a fost mult mai bună decât noi. Trageți dumneavoastră concluziile.”

CSM Oradea va reveni pe parchet după pauza competițională cu un duel împotriva celor de la CSU Sibiu, în prima săptămână a lunii martie.

*foto: Facebook/CSM Constanța Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    deznodamant trist, fairplay la cote maxime
    achim este un mare caracter. as vrea sa vad oradea in inca 7 finale de acum inainte, insa o vreau invingatoare. leii rosii merita, dar trebuie mai multa dorinta pt putinta

    cu 1 an în urmă (15.02.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!