Stiri Cupa României Masculin

F8. Cristian Achim: „N-au nicio legătură meciurile din campionat cu ceea ce se întâmplă în cupă”

F8. Cristian Achim: „N-au nicio legătură meciurile din campionat cu ceea ce se întâmplă în cupă”

CSM CSU Oradea joacă în această seară, 13 februarie, în cea de-a doua semifinală a ediției 2023 a Cupei României contra gazdelor turneului final, CSM Constanța.

Cristian Achim a oferit câteva declarații în exclusivitate pentru baschet.ro după ultimul antrenament al celor de la CSM Oradea înaintea semifinalei, spunând următoarele:

„Întotdeauna scopul nostru este să câștigăm. Asta ne dorim și în această seară. Rămâne de văzut dacă vom și putea. Meciurile din campionat contra Constanței nu au absolut nicio legătură. În primul rând pentru că se joacă cu formații diferite, în al doilea rând ei la ultimul meci cu noi au jucat fără pivotul principal și în al treilea rând pentru că în cupă sunt meciuri decisive. N-au nicio legătură meciurile din campionat cu ceea ce se întâmplă în cupă. Sunt alte echipe, e altă competiție. Nu poate fi trasat vreun semn de concluzie.”

Bihorenii au revenit în penultimul act al competiției după 2021, atunci când întrecerea a fost tot sub forma unui Final 8. "Leii roșii" au trecut acum în sferturi de FC Argeș Pitești cu 89-78.

Duelul dintre CSM Constanța și CSM Oradea are loc în această seară, 13 februarie, începând cu ora 20.00 și va fi în direct pe Digisport 4, Prima Sport 4, respectiv FRB TV.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!