Stiri Cupa României Masculin

F8. Echipa ideală a sferturilor de finală ale Cupei României

F8. Echipa ideală a sferturilor de finală ale Cupei României

Joi, 15 februarie, Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca a găzduit sferturile de finală ale Final 8-ului Cupei României. În urma acestor partide, s-a aflat careul de ași al competiției, care conține următoarele grupări: CSM Constanța, CS Rapid București, CSM CSU Oradea și U-BT Cluj-Napoca.

Iată care este echipa ideală a sferturilor de finală:

Patrick Richard (U-BT Cluj-Napoca)

Căpitanul alb-negrilor a evoluat excelent, pe teren propriu, și a adunat 17 puncte, 9 recuperări, 3 pase decisive și o intercepție, contribuind din plin la succesul lui U-BT. Richard a avut 50% din interiorul semicercului (3/6), 50% de la distanță (2/4) și 100% la linia de libere (5/5), pentru un indice al eficienței de +25. Jucătorul în vârstă de 34 de ani a fost autorul ultimelor două libere, care au asigurat victoria gazdelor: 96-92.

Trevon Allen (CSO Voluntari)

Shooterul ilfovenilor a fost aproape de a le strica bucuria celor 2400 de suporteri clujeni prezenți în „Horia Demian”. Allen a fost de neoprit, marcând 30 de puncte, după cinci aruncări de un punct, cinci aruncări de două puncte și cinci aruncări de trei puncte. Americanul a adăugat o recuperare și o pasă decisivă și a avut tot +25 la eficiență.

Goran Gajovic (CSM Târgu Mureș)

Un alt jucător care era aproape de a contribui la realizarea unei surprize a fost muntenegreanul mureșenilor, care a contabilizat 23 de puncte, 8 recuperări, 4 pase decisive și o intercepție în disputa cu CSM Oradea (77-71 pentru bihoreni). Gajovic a marcat trei triple și șase coșuri din semicerc, însă a ratat trei aruncări libere.

Ben Altit (CS Rapid București)

Singurul sfert de finală încheiat la o diferență categorică a fost cel dintre Rapid și Ploiești, câștigat de alb-vișinii la 21 de puncte: 78-57. Liderul învingătoarei a fost Altit, care s-a remarcat cu 15 puncte, 4 recuperări, o pasă decisivă și un capac, având un indice al eficienței de +18.

Bryan Griffin (CSM Constanța)

Ultimul membru al echipei ideale este Griffin, care a izbutit 17 puncte, 8 recuperări, o intercepție și un capac în succesul Constanței contra Sibiului: 67-63. Pivotul american a avut 4/6 la două puncte (66.7%), 3/4 la trei puncte (75%) și 0/2 la aruncările de un punct. Drept consecință, MVP-ul Constanței a terminat cu 22 de unități ale eficienței.

Semifinalele Cupei României se vor juca sâmbătă, 17 februarie, la 17:30 (CSM Oradea vs. CS Rapid București) și la 20:30 (U-BT Cluj-Napoca vs. CSM Constanța). Ambele meciuri se vor disputa în BTarena.

*foto: u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!