Stiri Cupa României Masculin

F8. Jarell Eddie a fost desemnat MVP-ul finalei cu Rapid

F8. Jarell Eddie a fost desemnat MVP-ul finalei cu Rapid

U-BT Cluj-Napoca și-a apărat trofeul Cupei României, după 84-70 în finala cu CS Rapid București, în cursul serii de duminică, 18 februarie. Ardelenii și-au trecut astfel în cont a șasea distincție de acest fel.

Finala ediției 2023/2024 a adus o prestație excelentă pentru Jarell Eddie, baschetbalistul celor de la U-BT Cluj-Napoca fiind desemnat MVP-ul duelului cu trofeul pe masă.

Americanul a petrecut 27 de minute pe parchet, perioadă în care a fost cel mai eficient jucător al învingătorilor. Eddie a terminat cu 23 de puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive.

În privința reușitelor din acțiune, el s-a evidențiat în special prin aruncările precise de la distanță. Eddie a stat cu 5/8 la trei puncte, 1/1 din interiorul arcului de cerc și 6/7 la linia de fault.

Sportivul în vârstă de 32 de ani nu se află la primul premiu individual în Europa. El a fost desemnat și MVP-ul finalei Cupei Ligii Franței în 2019, pe când juca la Strasbourg.

U-BT Cluj-Napoca a încheiat ediția 2023/2024 a Cupei României cu cinci victorii și a reușit să păstreze trofeul acasă.

*foto: u-bt.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca John Ioan :

    Felicitări 🥳
    Un jucător cu un pedigree excepțional. Era timpul sa iasa in evidență. De ceva vreme joaca tot mai bine. Pare ca cel putin meciul de azi, a jucat binisor si in defensivă. Probabil si asta este un motiv pentru care a prins atatea minute.
    S-ar putea incerca mai multe scheme pe el. Cand ai un asa shooter, e cazul sa te folosesti de el. Astfel, pe langa beneficiile directe, in timp va fi tinut mai bine de adversari, astfel creand faze pentru restul colegilor (ceva de genu cum a-nceput sa se intample cu Seeley).
    Oricum, bine ca a-nceput sa joace tot mai bine, si sa prinda tot mai multa incredere. Se vede.

    cu 2 luni în urmă (18.02.2024) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!