Stiri Cupa României Masculin

F8. Jonathan Arledge, despre CSM Târgu Mureș: „Știm ce arme au și că sunt deosebit de periculoși în atac”

F8. Jonathan Arledge, despre CSM Târgu Mureș: „Știm ce arme au și că sunt deosebit de periculoși în atac”

CSM CSU Oradea se pregătește pentru al treilea duel stagional cu CSM Târgu Mureș, bilanțul fiind egal în urma întâlnirilor din Liga Națională. De data aceasta, cele două formații vor fi adversare în sferturile Cupei României, în cadrul Final 8-ului de la Cluj-Napoca.

Înaintea disputei de joi, 15 februarie, orădenii s-au impus cu 98-87 în Liga Națională împotriva celor de la CSM Corona Brașov. Principalul marcator al „Leilor Roșii” în acea confruntare a fost Jonathan Arledge, cu 18 puncte și 4 recuperări.

Americanul a vorbit pentru csmoradea.ro după încheierea partidei din campionat și a făcut referire, printre altele, la a treia întâlnire stagională cu CSM Târgu Mureș:

„Întâlnim o echipă care ne-a învins la ultima confruntare directă. Acest lucru ne motivează suplimentar și mă aștept să fim pregătiți, focusați, gata de luptă încă de la primul angajament. Înțelegem foarte bine ce s-a întâmplat și cum am scăpat acea victorie printre degete. E limpede că au un moral excelent în fața noastră după acel meci. Avem nevoie de o apărare solidă și să fim pregătiți de luptă. Știm ce arme au și că sunt deosebit de periculoși în atac. Suntem încrezători în șansele noastre de a învinge de această dată.”

Arledge a adunat medii de 7.6 puncte, 3.3 recuperări, 1.1 pase decisive și 0.9 recuperări pe plan intern de când a sosit la Oradea.

Sfertul de finală dintre CSM Oradea și CSM Târgu Mureș va avea loc joi, 15 februarie, începând cu ora 17.45. Partida din Sala Sporturilor „Horia Demian” va fi transmisă pe Digi Sport 3, Prima Sport 1 și FRB TV.

*foto: Facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!