Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Arbitrii celor două semifinale

Eduard Popa

Eduard Popa
12.02.2018

arbitri turneul final cupa romaniei

Turneul Final al Cupei României se apropie de final, o dată cu faza semifinalelor. Site-ul FRB a anunțat care sunt cele două brigade de arbitri care vor fluiera cele două meciuri.

În prima semifinală se vor înfrunta CSM CSU Oradea și CSM Steaua Eximbank București. Oradea a trecut de Phoenix Galați, scor 82-67, în timp ce CSM Steaua a trecut de Timba cu 103-55. Meciul se joacă de la ora 17:15 și va fi arbitrat de o brigadă formată din Ciprian Stoica, Bogdan Podar și Alin Faur, cu Mihai Caraion comisar.

În a doua semifinală U-BT Cluj va întâlni BC SCM Timișoara. Clujenii au trecut cu 74-66 de BCM U Pitești, în timp ce BC SCM Timișoara a câștigat un duel fabulos cu CSU Sibiu, scor 103-101 după un meci cu 3 reprize de prelugiri. Partida va fi arbitrată de o echipă formată din Marius Ciulin, Laurențiu Grigoraș și Mircea Șerban, iar Marius Marinescu va fi comisarul partidei.

Duelul dintre U-BT Cluj și BC SCM Timișoara este programat să înceapă la ora 20:00. Ambele meciuri sunt programate să apară pe Digi Sport.

5 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    Grigoras, Ciulin si Serban?
    OMG! Cine D-zeu i-a strans pe astia 3 intr-o brigada?

    Shtow total!

    cu 6 ani în urmă (12.02.2018)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Și "consumatorul"
      Marinescu cu ei. Nu prea e de bine pentru U ! Să mă uit, să nu mă uit ? Chiar n-am chef de schimbat televizorul...

      cu 6 ani în urmă (12.02.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Mihai 1974 :

    U
    Cea mai tare brigada!
    Nici nu cred ca am mai vazut vreun meci condus de acestia Trei, Doamne si toti trei!!!

    cu 6 ani în urmă (12.02.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Arbitrii
    Eu zic sa nu ne ambalam. Clujul este peste Timișoara și va beneficia indirect și de oboseala timișorenilor. Și apoi nu văd ce motive ar avea arbitrii sa ne taie, sezonul asta chiar nu văd.

    cu 6 ani în urmă (12.02.2018)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      era o glumă
      așa să-si aducă aminte lumea și de pilangiul marinescu... De fapt sunt cei mai tari și mai frumoși arbitrii "dupe" lumea asta!

      cu 6 ani în urmă (12.02.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!