Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Dani Popescu: „Am o cupă câștigată în trecut, sper să mai vină încă una”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
15.02.2017

BC Mureș este numele celei de-a treia formații calificate în „careul de ași” al Cupei României, după ce a trecut în sferturi de Phoenix Galați la 10 puncte diferență, 85-75

Dani Popescu, unul dintre jucătorii români din lotul formației mureșene, a participat la conferința de presă de după partida cu Galați, vorbind despre regula cu doi jucători autohtoni în permanență pe parchet, respectiv despre momentele cheie ale jocului din această seară.

„A fost destul de greu meciul cu Galați, însă nu cred că ne-a încurcat absolut deloc regula cu cei doi români, ba din contră, cred că a fost un avantaj pentru noi pentru că avem un lot puternic de jucători români. Am avut șansă să încheiem meciul încă din prima parte de vreo două sau trei ori, însă am gestionat prost câteva faze și i-am lăsat să revină joc. În a doua parte am crescut un pic nivelul apărării și astfel am reușit să câștigăm. Da, într-adevăr, am o cupă câștigată în trecut, sper să mai vină încă una, până acolo însă ne gândim la următorul meci, sperăm să reușim să ne odihnim pentru partida de mâine din semifinale”, a sublininat baschetbalistul. 

Conducătorul de joc pregătit de Barnabas Szaszgaspar a fost prezent 16 minute pe parchet împotriva trupei lui Florin Nini, timp în care și-a trecut în cont un punct, o recuperare, o pasă decisivă, un capac și o minge pierdută, având 1 și în dreptul eficienței. 

*Foto: Ana-Maria Mătușoiu @totalbaschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!