Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Giordan Watson: „Trebuie să ne concentrăm atenția pe primul meci”

Ana-Maria Tutunaru, David Istrate

Ana-Maria Tutunaru, David Istrate
11.02.2018

giordan watson u bt cluj bcm u pitesti cupa romaniei

Câștigătoarea Cupei României din ultimele două sezoane va începe acest turneu în compania lui BCM U Pitești, echipă pe care a învins-o de două ori în acest sezon.

Înainte de deplasarea la Sfântu-Gheorghe, unde se va juca Turneul Final 8, fundașul lui U-BT Cluj-Napoca și al naționalei României a oferit o declarație pentru site-ul nostru. Watson a prefațat duelul cu BCM U Pitești și a vorbit și despre șansele echipei sale.

„Mă aștept ca fiecare jucător de pe teren să joace cu foarte multă pasiune și dorință. Prin urmare, consider că meciul de mâine va avea o intensitate foarte mare. Deși noi am reușit să câștigăm cupa anul trecut, fiecare echipă are la fel de multe șanse. În primul rând, noi trebuie să ne concentrăm atenția pe primul meci. Legat de avantajul jucătorilor autohtoni, cred că dacă ne concentrăm doar pe acest lucru, pierdem din vedere alte aspecte ale competiției. Din punctul meu de vedere, toate formațiile vor veni foarte pregătite de joc și doar timpul ne va spune care au fost avantajele.”

Partida dintre U-BT Cluj-Napoca și BCM U Pitești se va juca duminică 11 februarie, de la ora 20:00, în direct la Digisport 3.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Meci
    Este clar ca e o favorita clara azi prin cei doi jucatori naturalizati. Totusi cred ca Pitestiul are sansa ei si sigur nu se va prezenta cu gandul la infrangere. Ieri nu am avut nicio surpriza, poate vedem azi :) Amintindu-mi meciul de la Pitesti trebuie sa fim sinceri si sa spunem ca U BT a fost avantajata de arbitrii pe final. Pana la urma, sa avem un baschet bun azi, asta conteaza. Hai Pitesti!

    cu 6 ani în urmă (11.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!