Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Hristu Șapera: „E o bucurie să participăm după doi ani din nou la acest turneu”

David Istrate

David Istrate
11.02.2018

Duminică 11 februarie are loc cea de-a treia întâlnire din acest sezon dintre U-BT Cluj-Napoca și BCM U Pitești. Acest meci reprezintă ultimul sfert de finală al Cupei României, iar câștigătoarea o va întâlni mai departe pe cea care învinge în confruntarea dintre CSU Sibiu și BC SCM Timișoara.

Înaintea duelului cu U-BT Cluj-Napoca de la turneul Final 8, Hristu Șapera a oferit o declarație în care a făcut o scurtă descriere a competiției și a stabilit obiectivele echipei sale. De asemenea, la fel ca majoritatea antrenorilor, Șapera a vorbit și despre regula celor doi români.

Turneul final al Cupei României reprezintă în primul rând o sărbătoare a baschetului și, în același timp, o oportunitate pentru toate echipele participante să concureze pentru un trofeu. Sunt multe lucruri imprevizibile în fiecare an la acest turneu, de aici și frumusețea formatului. Contează în special regula cu doi jucători autohtoni în teren, dar și locația inedită, mingile diferite de cele din campionat, chiar și modul de calificare sau tragerea la sorți. Întotdeauna am privit aceste lucruri ca pe elemente care favorizează echipele pregătite să joace cu încredere fiecare posesie și fără să se gândească prea mult la rezultat. E adevărat că întâlnim cel mai puternic adversar din acest turneu, măcar prin prisma celor doi jucători naturalizați pe care îi au în componență, pe lângă ceilalți jucători de valoare români și străini. În schimb, noi avem o chimie de echipă foarte bună și suntem pregătiți să lăsăm totul pe parchet în meciul de duminică. E o bucurie să participăm după doi ani din nou la acest turneu și ne vom juca șansa până la capăt.”, conform site-ului oficial al clubului piteștean

Partida dintre cele două echipe va avea loc de la ora 20:00, în direct la Digisport 3.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!