Stiri Cupa României Masculin

F8 M. Nandor Kuti: „Cred că a fost unul dintre cele mai frumoase meciuri din viața mea”

David Istrate, Ana-Maria Tutunaru

David Istrate, Ana-Maria Tutunaru
14.02.2018

Marți seara, după o partidă foarte echilibrată, U-BT Cluj-Napoca a reușit să o învingă pe CSM CSU Oradea în ultimul act al Cupei României, cu scorul de 64-61.

La conferința de presă ce a urmat finalei, Nandor Kuti a avut o scurtă declarație în care și-a exprimat opinia despre duelul cu bihorenii.

 „A fost un meci greu, așa cum era de așteptat de la o finală. Noi am început foarte bine partida, mai ales din punct de vedere mental, și am reușit rapid să ne facem un avantaj de 10-15 puncte. După aceea ne-am relaxat, dar contează că în sfertul 4 ne-am revenit și am câștigat acest turneu.”

 De asemenea, baschetbalistul român a fost foarte încântat de ocazia pe care a avut-o de a juca în Sfântu-Gheorghe, orașul în care s-a născut.

 „A fost un sentiment special. Eu nu am mai jucat de 7-8 ani acasă și acum m-am întors în culorile Universității. Mă bucur foarte mult că am reușit să câștigăm cupa aici. Cred că a fost unul din cele mai frumoase meciuri din viața mea să joc finala acasă.” 

Kuti a jucat 30 de minute și a reușit 13 puncte, 3 recuperări și o intercepție pentru un indice de +10 la eficiență. Extrema lui U-BT a avut 44% din interiorul semicercului (4/9), 33% de la distanță (1/3) și 100% de la linia de libere (2/2). 

De asemenea, Nandor Kuti a fost extrem de important pentru campioana României la acest turneu, în special datorită prestațiilor lui defensive. Tânărul baschetbalist a avut în aceste trei partide medii de 9.6 puncte și 2.3 recuperări. 

Pentru Kuti urmează meciurile echipei naționale care vor avea loc în 23 februarie la Zadar, cu Croația, și în 26 februarie la Cluj-Napoca, în compania Italiei.

2 comentarii la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!