Stiri Cupa României Masculin

F8. Mario Lazăr, înainte de semifinala cu U-BT: „Clujul m-a crescut ca jucător”

F8. Mario Lazăr, înainte de semifinala cu U-BT: „Clujul m-a crescut ca jucător”

Sâmbătă, 17 februarie, CSM Constanța va evolua pentru a doua oară la rând în semifinalele Cupei României. Elevii lui Dan Fleșeriu s-au calificat în această fază, după un duel cu CSU Sibiu în sferturile de finală, încheiat cu scorul de 67-63.

Cu această ocazie, Mario Lazăr a oferit un interviu exclusiv pentru site-ul nostru, în care a prefațat confruntarea cu U-BT Cluj-Napoca:

Noi, ca echipă, avem un colectiv foarte închegat. Am reușit să transpunem asta în antrenamente, în meciuri. Luptăm să obținem lucrurile pentru care am muncit. Ne simțim super bine. Avem un boost la moral datorită victoriei de ieri. A fost un meci foarte greu, a fost un meci fain. Așteptăm cu nerăbdare meciul de mâine.

Pivotul băimărean a lăudat echipa la care și-a început cariera de seniori și a menționat obiectivul grupării la care evoluează:

Se știe că este cea mai bună echipă din țară la ora actuală. Au și sprijinul publicului așa că va fi o situație dificilă pentru noi. Obiectivul nostru va fi să ne bucurăm și să luăm tot ceea ce putem să luăm.

În 2023, Constanța a găzduit Final 8-ul Cupei României, iar echipa din orașul de pe malul Mării Negre a reușit și atunci să se califice în semifinalele competiției:

„Arată că Constanța trăiește din ce în ce mai mult din baschet. Se vede chestia asta și prin rezultatul fetelor, și la băieți și începem să ridicăm capul printre giganții baschetului”, a declarat Lazăr despre ce înseamnă a doua prezență consecutivă în această fază a Cupei.

La final, jucătorul în vârstă de 29 de ani a spus câteva cuvinte despre semnificația Clujului în cariera sa:

Am fost aici la Cluj, în perioada junioratului. Clujul m-a crescut ca jucător. Mereu îmi place să joc aici, e o atmosferă foarte faină și mereu e un moment special pentru mine aici.

Duelul dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM Constanța are loc sâmbătă, 17 februarie, la ora 20:30, în BTarena, și poate fi urmărit, în direct, pe Digi Sport 4 și FRB TV, și cu o întârziere de o oră, pe Prima Sport 3.

*foto: u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!