Stiri Cupa României Masculin

F8. Mihai Silvășan, înaintea finalei: „Nimeni nu ne va oferi pe tavă vreun trofeu”

F8. Mihai Silvășan, înaintea finalei: „Nimeni nu ne va oferi pe tavă vreun trofeu”

Sâmbătă, 17 februarie, U-BT Cluj-Napoca a izbutit să se califice pentru a doua oară la rând în finala Cupei României, după o victorie la 25 de puncte în fața lui CSM Constanța: 92-67. Duminică, ardelenii vor evolua pentru trofeu împotriva lui CS Rapid București.

Iată ce a declarat Mihai Silvășan, la finalul duelului cu elevii lui Dan Fleșeriu:

Concluzia e simplă: mâine jucăm cu trofeul pe masă, asta e ce ne doream. Am împărțit minutele, nimeni nu a jucat mai mult de 21 de minute. Îmi doream lucrul ăsta, mă bucur că am câștigat și că vom juca mâine finala.

Tehnicianul alb-negrilor a decis să înceapă jocul de sâmbătă cu o formulă de joc neobișnuită: David Lăpuște, Patrick Richard, Adam Mokoka, Mareks Mejeris, Andrija Stipanovic. Silvășan și-a motivat decizia astfel:

Să avem mai multă energie. În ultimele meciuri din Liga Națională, am început destul de prost și îmi doream să găsesc o formulă prin care să avem mai multă energie. Nu mă interesa dacă o băgăm sau nu o băgăm, trebuia să avem energie în apărare, fiindcă de-acolo pleacă forța noastră ca echipă. Astăzi s-a văzut că am fost ok, mă bucur, voi vedea ce formulă voi alege la meciul de mâine.

La final, antrenorul lui U-BT a prefațat duelul cu Rapid din finala Cupei:

E o echipă competitivă, o echipă care are armele ei și, cu siguranță, nu îi vom subestima în meciul de mâine. Meciul se câștigă doar după cele 40 de minute, nu se câștigă de dinainte și nimeni nu ne va oferi pe tavă vreun trofeu sau vreo victorie. Trebuie să muncim pentru ele și să jucăm un baschet de calitate.

Finala Cupei României are loc duminică, 18 februarie, la ora 20:30, în BTarena, și va putea fi urmărită, în direct, pe Digi Sport 4, Prima Sport 3 și pe FRB TV.

*foto: Lavinia Gordan/u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!