Stiri Cupa României Masculin

F8. Mihai Silvășan și Andrija Stipanovic, declarații înaintea finalei Cupei României

F8. Mihai Silvășan și Andrija Stipanovic, declarații înaintea finalei Cupei României

U-BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea se înfruntă pentru prima dată în sezonul 2022/2023 într-un meci cu caracter decisiv, miza de data aceasta reprezentând-o trofeul Cupei României. Întâlnirea din această seară, 15 februarie, va fi în direct pe Digisport, Prima Sport și FRB TV.

Din partea clujenilor, Mihai Silvășan și Andrija Stipanovic au prefațat finala, antrenorul „studenților” vorbind pentru u-bt.ro și despre problemele cu care se confruntă U-BT:

„Ca orice finală, este un meci extrem de important. Ne dorim din suflet să jucăm bine și să câștigăm. Vom juca cu trofeul pe masă, motivația noastră este extrem de mare. Ne întâlnim pentru prima oară în acest sezon cu Oradea, o echipă bună, care are un sezon bun atât în România, cât și în cupele europene. Sunt convins că va fi un meci atractiv și interesant pentru spectatori. Problemele de lot sunt aceleași, Gordić probabil nu va evolua nici azi. Restul băieților sunt apți și gata de luptă.”

Stipanovic a adăugat și el câteva cuvinte pentru site-ul echipei clujene:

„Este meciul decisiv pentru trofeu. Întâlnim o echipă care e într-o formă foarte bună și va fi un meci pe cinste. Sper să ne folosim toate atuurile și să câștigăm Cupa României!”

U-BT Cluj-Napoca a ajuns în finala de la Constanța după ce a trecut cu 76-56 în sferturi de SCM Timișoara și apoi cu 88-64 în semifinale de SCM U Craiova. De partea cealaltă, CSM Oradea a avut întâlniri cu FC Argeș Pitești, în sferturi (89-78) și cu CSM Constanța în semifinale (81-73).

Finala Cupei României - ediția 2023 are loc în această seară, 15 februarie, de la ora 19.00 și o să fie în direct pe Digisport 2, Prima Sport 1, respectiv FRB TV.

*foto: Facebook CSM Constanța Baschet

1 comentariu la aceasta stire:
  • bela57 :

    Gordic,
    Nu trebuie sa fii savant pentru a presupune, ca un jucator care nu a avoluat 1 an in urma unei accidentari severe, va fi predispus la noi accidentari . Asta este ...

    cu 1 an în urmă (15.02.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!