Stiri Cupa României Masculin

F8. Nate Johnson: „Am fost competitivi pe toată durata meciului”

F8. Nate Johnson: „Am fost competitivi pe toată durata meciului”

CSM Constanța s-a oprit în semifinalele Cupei României - ediția 2023, după ce a cedat cu 73 la 81 în fața celor de la CSM CSU Oradea luni seara, 13 februarie. Rezultatul îi trimite pe orădeni pentru a șaptea oară în finală.

Nate Johnson, principalul marcator al echipei de la malul Mării Negre, a oferit câteva declarații la finalul disputei, punctând următoarele:

„Oradea arătat de ce este una dintre forțele campionatului. Am fost competitivi pe toată durata meciului și ne-am ținut aproape. Jocul ne-a arătat și ce fel de echipă suntem noi, pentru că nu am renunțat niciodată. Am făcut un meci bun per total, însă după cum se vede ei au fost mai buni și s-au calificat în finală.”

Americanul a vorbit și despre sprijinul fanilor:

„Suporterii ne-au ținut în meci și ne-au ajutat foarte mult. Am fost susținuți pe toată durata jocului. Ne-au dat energie și am vrut să câștigăm pentru ei. O să avem încă multe meciuri acasă în care să îi facem fericiți.”

Întrebat dacă ar fi putut obține calificarea în ultimul act, Johnson a răspuns ferm și a scos în evidență detaliile care au făcut diferența:

„Cu siguranță (n.r. dacă CSM Constanța ar fi putut să câștige și să joace finala). Micile greșeli și unele ratări au făcut diferența. Noi chiar am simțit că puteam să ne impunem. Încercăm să scriem istorie pentru Constanța. Acum nu am reușit să ne calificăm în finala cupei, dar vin alte oportunități în campionat.”

CSM Constanța a fost pentru prima dată în semifinalele Cupei României, jocul pe care dobrogenii l-au prestat dându-i încredere lui Johnson:

„Această performanță ne dă multă încredere. Oradea este o echipă foarte puternică și dacă putem să jucăm la un asemenea nivel în fața lor, cred că putem să ne batem cu oricine. A fost un meci foarte bun pentru noi și un mare boost moral.”

Final 8-ul de la Constanța urmează să se termine miercuri seara, 15 februarie, cu duelul dintre U-BT Cluj-Napoca și CSM Oradea, de la ora 19.00 în direct pe Digisport 2, Prima Sport 1, respectiv FRB TV.

*foto: Bogdan Isailă

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!